Sportiga skoinlägg



199 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Skoinlägg för löpning & idrott

Ett par stötdämpande skoinlägg för idrott som är idealiska för dig som tycker om löpning och har en aktiv livsstil. Inläggen är specialanpassade med fokus på stötupptagning i framförallt häl och framfot. Dessutom är inläggen formade för att ge en slät och stabil yta för foten.


Passande för löpning

Stötdämpning i häl & framfot

Stabiliserar fotnedsättningen

Klipp efter storleksmallen

Leverans 1-2 dagar


Sportigt skoinlägg med stötdämpning

Skoinlägget håller hög kvalitet. Sportsulan har hög komfort och  ger stötdämpning. Inlägget ger dessutom extra stöd och stabilitet vid exempelvis löpning, träning och andra sportutövningar och fysiska aktiviteter.

Så använder du skoinlägget

Klipp skoinlägget till din individuella storlek och passform med hjälp av storleksmallen på inläggets undersida. Tag sedan ur den befintliga sulan i dina skor och placera sulan med den blå, mjuka tygsidan uppåt. Inläggen passar lika bra för både män och kvinnor.


StorlekFrånTill
34 till 3821 cm24 cm
33 till 4224.5 cm27 cm
43 till 4827.5 cm31 cm


* Alla våra skoinlägg är klippbara. Du anpassar inläggen till rätt storlek genom att klippa dem med en vanlig sax enligt storlekstabellen ovan.

Material: Sammet 15%, SEBS-plast 85%

Artikelnummer: 265
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.