Plantar fasciit (stretchband)

279 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Stretcha plantar fasciit och minska hälsmärtor

Ett band som du använder för att sträcka och stretcha senan under foten för att reducerar smärtor när hälen gör ont. Minska Plantar fasciit och hälsporre på en enkel sätt med hjälp av sträckbandet.


Plantar fasciit sträckband

Minskar smärta vid hälsporre

Lindrar smärtor i hälen

Stretchar ben och vader

Leverans 1-2 dagar


Bra träning för att lindra hälsporre

Genom att sträcka den stora senan under foten kan du minska hälsporre. Plantar fasciit är en överbelastningsskada på foten och det påverkar ofta senans fäste till hälbenet - därför uppstår allvarliga smärtor i hälen med Plantar fasciit, men genom att sträcka undersidan av foten varje dag, kan du lindra smärtorna och öka möjligheten att behandla skadan.

Sträck foten

Sträckbandet kan med fördel användas för att sträcka hela foten och inte bara fotens undersida. Sträckbandet är av hög kvalitet och behagligt att använda - du fäster sträckbandet runt foten eller ankeln och sträcker efter dina egna önskemål, genom att dra och sträcka med hjälp av stroppen.

Artikelnummer: FV-021
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.