Kinesiotejp (5 meter)

79 kr
1-2 dagars frakt  
Fria byten  
Klarna Faktura

Kinesiotejp (fem meter)

Kinesiotejp används för att förbättra syresättningen i muskler och leder vilket därigenom förbättrar din rörlighet. Genom att använda kinesiotejp kan du förebygga och lindra skador eller smärtor i exempelvis axlar, knän, rygg eller armbågar.

Storlek: 5 meter lång och 2.5 centimeter tjock. 


Förbättra syresättningen i muskler

Stabiliserar muskler och leder

Förebygger skador

Minskar smärta

Leverans 1-2 dagar


Förebygg skador och minska smärta

Kinesiotejpen följer hudens och muskelmassans rörelser och har liknande egenskaper som huden. Den kan användas i upp till fem dagar i sträck. Den kan användas för så väl träning som vardagligt bruk. Denna kinesiotejp är 5 meter lång.

Teklnologin bakom kenesiotejpen är baserad på kroppens naturliga läkprocess. Kinesiotejp används först och främst till rehabilitering och vid ömhet i muskler och senor. Tejpen ger nämligen extra stöd och stabilitet utan att det påverkar rörelsemönster eller blodcirkulation. 

Att tänka på vid användning

Tänk på att du aldrig ska använda tejpen direkt på öppna sår. Du bör ej använda tejpen vid allergi eller ifall andra hudirriterande utslag uppstår. Testa på liten hudyta först. Låt inte tejpen sitta på längre än 3-4 dagar. 

Artikelnummer: OS-005
Frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 500 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.