Sladdlös dammsugare

RoboRock Mace H6

  • Upp till 90 min drifttid
  • Låg vikt – bara 1,4 kg
  • Brett användningsområde tack vare utbytbara munstycken
  • HEPA-filter
Full produktbeskrivning
Produkten har utgått
RoboRock logo

Dammsugare Mace H6 RoboRock

Roborocks första handhållna dammsugare. Med sin långa erfarenhet från automatiserad städning via robotteknik har företaget nu tagit fram en handhållen dammsugare som fungerar perfekt som komplement till din robot eller helt själv då den kommer fullmatad med intressant teknik.

Städa utan avbrott
Nu kan du sluta oroa dig för att bli avbruten i städningen, trots att det är mycket att städa. Nya Roborock Mace H6 kommer med ett specialutvecklad Li-Po batteri som städar uppemot 90 minuter i sitt Eco-läge. För lite tuffare utmaningar kan Max-läget köra uppemot 10 min tills den behöver laddas.  

En dammsugare med många egenskaper
Roborock Mace H6 har en fjäderlätt design. Med en totalvikt på 1,4 kg är handdammsugaren enkel att lyfta så du kommer åt att dammsuga högt upp eller varför inte bära ut för att städa bilen. De olika munstyckena klickas enkelt av och på och fyller alla olika funktion när du städar olika ytor.

Rent på riktigt
Med fem lager av filter varav ett HEPA-filter fångas 99,97% av alla partiklar så små som 0.3 mikrometer upp så ditt hem blir rent på riktigt, även det som inte syns för ögat. HEPA är en industristandard vilket betyder att du med trygghet vet att luften som går tillbaka ut från dammsugaren är ren och fri från allergener. Din Roborock H6 indikerar när det är dags att rengöra dina filter.

Användbar design
För att du enkelt ska kunna hålla dig underrättad samtidigt som du städar kommer Roborock H6 utrustad med en OLED-display längst upp på handtaget. Där kan du se nuvarande körläge, kvarvarande batteri uppmaningar som rengöring av filter och andra varningar. På sidan av handtaget finns även en säkring så du inte behöver hålla in tryckknappen för att handdammsugaren ska fortsätta gå.

Automatiskt ökad sugförmåga
Eco– och Standardläge växlar Roborock Mace H6 automatiskt upp sin sugförmåga när du börjar städa en matta. Samtidigt som sugkraften ökar används en antistatisk kolfiberborste för att verkligen få ut allt smuts varje gång. Det ska vara enkelt att städa och med en smart handhållen dammsugare från Roborock behöver du fundera mindre så din städning blir mer effektiv.

Enkel att rengöra
Filter både bak och fram samt hela dammbehållaren vid handtaget är enkla att ta av så du kan rengöra och hålla efter din dammsugare. Detta möjliggör full kontroll och ökad livslängd för din nya dammsugare.

Energiinformation
Batteridrift (minuter) 90
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 420 W
Talar om hur länge produkten kan användas per laddning. Drifttid (minuter) 90 min
Varumärke RoboRock
EAN 6970995781601
Online Manual URL https://docs.elvita.se/CDI6600V_sv-SE
Allmänt
Färg Röd
Laddningsbar Ja
Om dammsugaren är påslös krävs ingen dammsugarpåse. Dammet hamnar istället i en behållare som du tömmer i soporna. Härigenom slipper du komma ihåg vilken dammsugarpåse som egentligen passar till din dammsugare. Det är också ett miljömedvetet val då det blir färre dammsugarpåsar som tillverkas och sedan slängs. Påslös Ja
Anger hur stor dammbehållaren är i liter. Volym dammbehållare (liter) 0.4 liter
Filtertyp Övrigt
Våtdammsugare Nej
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 111 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 221 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 284 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 1.4 kg
Vårt artikelnummer: 115503

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris