Inbyggnadsugn

Whirlpool W9 OS2 4S1 P

  • 6th SenseLive App – styr och övervaka matlagningen via mobil eller surfplatta
  • Stor färgdisplay med touchkontroll
  • Hälsosam matlagning med ånga
  • Pyrolytisk rengöring förenklar ugnsrengöringen
  • 5 års garanti
Full produktbeskrivning
Produkten har utgått
Whirlpool logo

Inbyggnadsugn W9 OS2 4S1 P från Whirlpool

Rymlig ugn med färgdisplay
W9 OS2 4S1 P är en integrerad elektronisk ugn i rostfri design med stor kapacitet på hela 73 liter. Det stora XXL-ugnsutrymmet ger stor flexibilitet och möjlighet att tillaga många portioner mat samtidigt. Du kan exempelvis helsteka en kalkon eller laga mat på flera falsar samtidigt.

Smart interaktiv färgdisplay och assisterad matlagning
W9 OS2 4S1 P är utrustad med SmartDisplay, en 3,5 tum stor TFT färgdisplay med touchkontroll. Den ger dig intuitiv kontroll och mycket lättnavigerade menyer ger maximal användarvänlighet. Du kan välja nordiska språk och den har illustrativa bilder som guidar dig genom varje steg. Med 60 olika program, anpassade för olika typer av mat och tillagningsmetoder, visar 6th Sense dig vägen till delikata måltider steg för steg. Smarta sensorer känner av och reglerar automatiskt temperaturen och tiden för perfekta resultat varje gång. Det spelar ingen roll om du är en mer eller mindre erfaren hemmakock, här får du assisterad matlagning som gör att du kan imponera med helt nya rätter och glänsa med dina nyvunna matlagningskunskaper.

Styr ugnen via app
Oavsett var du är ger 6th SenseLive App dig den information och feedback du behöver, när du behöver den. Appen gör det inte bara möjligt att styra och övervaka matlagningen från din läsplatta eller smarta mobiltelefon. Den ger också tillgång till ett stort urval anpassningsbara recept och interaktiva instruktioner. Kort och gott en smart hjälpreda i vardagen som både förenklar och inspirerar. 

Laga med ånga
W9 OS2 4S1 P har en ångfunktion, s k SteamSense. SteamSense tillagar maten med både ånga och konventionell värme i temperaturer mellan 140 °C och 220 °C. Detta ger en läckert gyllenstekt och saftigt resultat med maximal smak. Idealiskt för att ugnssteka kött och fisk, baka bröd och kakor.

Laga mat på fyra nivåer samtidigt
Cook4 låter dig baka och laga mat på upp till 4 nivåer samtidigt. Perfekt när du har en stor middag på gång eller när du vill vara effektiv i bakningen. Härigenom kan du använda hela ugnens kapacitet till max och spara både tid och energi.

Pyrolytisk rengöringsfunktion 
Whirlpools pyrolysprogram rengör ugnen genom att använda så hög temperatur att alla rester bränns bort och du behöver bara torka bort askan. En katalysator filtrerar bort rök och lukt som uppstår under rengöringscykeln på ett effektivt sätt. Ugnsväggarna är dessutom av lättrengjord emalj.

Tryggt och stabilt
Den mjukstängande SoftClose+luckan har 4 glas som håller yttemperaturen sval. För din familjs säkerhet är den försedd med lucklås.
Med ugnen får du praktiska teleskopskenor som gör att du stabilt och säkert kan sätta in och ta ut plåtar och galler. Den här ugnen kommer med 1 bakplåtar, 1 långpanna och 2 grillgaller.

När du köper den här ugnen får du fem års garanti.

Energiinformation
Apparater som drivs med el har en effekt i Watt (W) – apparatens ”styrka”. Den energi som går åt när du använder apparaten, dvs elen du förbrukar, mäts i Wattimmar (Wh). En apparat med effekten 1 000 W som används i en timme, förbrukar då 1 000 Wattimmar, vilket är samma sak som 1 kilowattimme (1 kWh). Energiförbrukning (kWh) 0.91 kWh
Energiförbrukning varmluft (kWh) 0.7
Typ av värmekälla El
Ugnstorlek Stor
Energieffektivitetsindex 81.9
Antal kaviteter (st) 1
Anger ugnens nettovolym i liter. Volym ugn (liter) 73 liter
Varumärke Whirlpool
EAN 8003437834905
Anger hur lång garanti produkten har. Garantitid (år) 5 år
Allmänt
Färg Svart
Typ av rengöring Pyrolytisk
Varmluft Ja
Mikro Nej
Ånga Ja
Anger om produkten har en display. Display Ja
Grillfunktion Ja
Barnlås Ja
Typ av styrning Touch
Anger hur många bakplåtar som medföljer. Antal bakplåtar (st) 1 st
Anger hur många grillgaller som medföljer. Antal grillgaller (st) 2 st
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Ja
Anger hur många långpannor som medföljer. Antal långpannor (st) 1 st
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 595 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 564 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 595 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 40.5 kg
Övrigt
Ugnsstorlek stor: 65 < liter
Energiklass
Vårt artikelnummer: 111982

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris