Induktionshäll

Whirlpool SMP 778 C/ BT/IXL

  • 5 års garanti
  • Intuitiva touch-kontroller med slider
  • Flexibla zoner med kärlavkänning
  • Inbyggd timer
  • 8 kokzoner med boost
Full produktbeskrivning
Produkten har utgått
Whirlpool logo

Flexibel inbyggnadshäll
SMP 778 C/BT/IXL är en inbyggnadshäll med induktion som ger ditt kök nya dimensioner genom sin funktionalitet. Mycket av detta beror på möjligheten att ställa in flexibla kokzoner som gör att hällen anpassar sig efter dina behov vid varje given situation.
Hällens åtta zoner både sammanfogas och separeras genom intuitiva touch-kontroller. Kokzonerna är även utrustade med booster-funktion och automatisk kärlavkänning. Det innebär att värmetillförseln avgränsar sig till kokkärlet du använder för stunden.

Smarta och hjälpsamma funktioner
Eftersom inbyggnadshällen är utrustad med 6th Sense så kommer den med en rad funktioner som kommer underlätta din matlagning. Funktionen Vägledd Matlagning fungerar genom att du anger en typ av råvara, följt av tillagningssätt, för att sedan bli guidad genom varje steg för optimalt resultat. 

Chef Control låter dig dela upp zonerna på förinställd effektnivå så du får full kontroll även när du hanterar många matlagningsmoment samtidigt. Flexifull förvandlar däremot hällen till en enda stor kokzon.

Hällens timer håller inte bara koll på tiden. Du kan med den även ställa in koktiden så kokzonen stängs av automatiskt precis när pastan är al dente. Det finns även inställningar för specifika tillagningsmetoder som att värma saker till perfekt smälttemperatur – perfekt för ömtåliga livsmedel som choklad.  

När du investerar i den här hällen får du fem års garanti.

Varumärke Whirlpool
EAN 8003437230660
Anger hur lång garanti produkten har. Garantitid (år) 5 år
Allmänt
Hälltyp Induktion
Färg Svart
Anger hur många kokplattor/kokzoner hällen har Antal kokplattor/zoner (st) 8 st
Anger om hällen har variabla kokzoner. Variabla zoner är till för att på ett flexibelt sätt kunna matcha dina kokkärl vad gäller storlek och form. Exempelvis kan det finnas kokzoner som kan expanderas till ovala zoner eller där du kan välja på två olika diameter. Variabla zoner Ja
Timer för avstängning Ja
Typ av styrning Touch
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 770 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 510 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 54 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 15.1 kg
Vårt artikelnummer: 110424

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris