Solcellsbelysning

Star Trading Solcells-pollare 481-40 Filipp

  • 50 cm hög
  • Miljövänlig solcellsdrift
  • Ljussensor tänder lampan automatiskt
  • Solpanel laddar batteriet under dagen
  • Stilren grafitfärgad design
  • Starkt varmvitt ljus på 10 lm
Full produktbeskrivning
Pris
249 :-
Star Trading logo

Solcellspollare Filippa Star Trading

Letar du efter ett sätt att belysa din trädgård på ett miljövänligt sätt? Då är Star Trading solcellspollare Filippa det perfekta valet!

Miljövänligt alternativ
Solcellsbelysning Filippa är ett miljövänligt alternativ för gångljus eftersom den drivs helt av solenergi. Detta innebär att du inte behöver oroa dig för att den förbrukar onödig energi eller att du behöver byta ut batterier.

Effektiv ljussensor
Ljussensorn på solcellspollare Filippa tänder ljuset automatiskt när det blir mörkt och lyser i ca 5 timmar. Därigenom ger pollaren tillräckligt med ljus för en kväll på terrassen eller i trädgården*. Detta innebär att du inte behöver tänka på att tända och släcka ljuset - det sköter sig självt!

Grafitfärgad design
Solcellspollare Filippa har en modern och stilren design med sin grafitfärgade yta. Den passar perfekt i de flesta trädgårds- och uteplatsmiljöer och blir en fin detalj i din utomhusinredning.

Starkt varmvitt ljus
Filippa ger ifrån sig starkt varmvitt ljus med en styrka på 10 lm. Detta ger tillräckligt med ljus för att lysa upp din trädgård på ett behagligt sätt utan att vara för bländande.

*Det är värt att notera att i Norden räcker inte alltid vinterdagsljuset till för att ladda solcellslampor ordentligt, så vi måste vänta till våren och sommarhalvåret för att kunna njuta till fullo. 

Energiinformation
Spänning (V) 3.2 V
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 0.06 W
Varumärke Star Trading
EAN 7391482041340
Allmänt
Färg Grå
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel Fixed
Typ av ljuskälla LED
Skyddsklass IP44
Anger huruvida LED-lampan kan dimras eller ej. Tänk på att du behöver en kompatibel dimmer för att kunna dimra en LED-lampa. Dimmers för glödljus och halogen fungerar i regel inte. Du behöver en dimmer som bara kräver några enstaka W i minimibelastning. Dimbar Nej
Ljusflödet anges i lumen (lm) och berättar hur starkt lampan lyser.Ju högre ljusflöde en lampa har, desto mer lyser den. Ljusflöde (lm) 10 lm
En ljuskällas spridningsvinkel anges i grader. En ljuskälla med 10° ger dig en smal ljuskägla, och 60° ger dig en bredare ljuskägla. Detta kan vara bra att känna till när du ska bedöma hur många lampor du kan behöva för att belysa ett större område. Spridningsvinkel (°) 0 °
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 170 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 170 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 500 mm
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 0 m
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.654 kg
Vårt artikelnummer: 114251

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris