Kyl/frys-kombi

Samsung RB41R7899SR/EF

  • Höjd: 201,6 cm
  • Bevara maten fräsch längre med Twin Cooling Plus
  • Förvara mer tack vare SpaceMax-teknik med tunnare innerväggar; kyl/frys 270/130 liter
  • Gråtonad interiör ger premiumkänsla
  • Med ett knapptryck kan zonen enkelt ändras från frys till kyl
Full produktbeskrivning
Produkten har utgått
Hemleverans & installation, fr. 1599 kr, i kassan
Samsung logo

Sofistikerad och tidlös kyl/frys

Samsung RB41R7899SR/EF är mycket energisnål. Tunnare innerväggar ger gott om plats. Volymen i kylen är 270 liter och frysen är 130 liter.

Sofistikerad och tidlös design
Isblå belysning i handtaget och en gråtonad interiör skapar ett modernt och elegant intryck. Det utgör en perfekt kombination av estetisk enkelhet och lättanvänd design.

Bevara matens hållbarhet med högre luftfuktighet
Twin Cooling Plus säkerställer rätt temperatur och fuktighet i kyl och frys via två oberoende kylsystem. Det gör att luften i kylen inte blir för torr och att viss mat håller sig fräsch dubbelt så länge jämfört med traditionellt kylsystem. Kylsystemet förhindrar även att smak och lukt sprids mellan kyl och frys. Tack vare den högre fuktighetsnivån bevaras fräschheten hos frukt och grönsaker längre.

Lägre temperaturvariation bevarar matens hållbarhet bättre
Den inbyggda tekniken Precise Chef Cooling är skapad för att minska temperaturvariationen i kylskåpet, så att den hålls så jämn som möjligt och därmed kan bevara matens hållbarhet bättre. Tekniken är så avancerad att den kan hålla temperaturnivån ±0,5 °C.

Växla temperatur med ett lätt tryck
Med Cool Select+ zonen erbjuder dig väldig flexibilitet. Med ett knapptryck kan zonen enkelt ändras från frys till kyl i tre olika temperaturnivåer 2°C, -1°C, -5°C.

Snabb kyla och nedfrysning
Genom att aktivera Power Cool eller Power Freeze blåser kylen respektive frysen intensivt kall luft i skåpet för snabb nedkylning eller nedfrysning.

Håller kylan, även om du ofta öppnar och stänger dörren
Håll kylan, även om du ofta öppnar och stänger dörren. Metallplattan på insidan bevarar kylan och säkerställer rätt temperatur i skåpet genom att snabbare återställa eventuell värmeförlust när dörren står öppen.

Optimal kylning av kött och fisk
Se till att känsliga livsmedel hanteras rätt. Metal Chef-lådan ger en optimal miljö för förvaring av kött och fisk. Den håller matvarorna vid en lägre temperatur än det övriga kylskåpet med en temperaturavvikelse på endast ± 0,5 grader. Så att maten håller sig fräsch och god.

Större insida, samma utsida
Kylskåpet har en rymlig interiör med en kapacitet på totalt 406 liter. Samsungs SpaceMax Technology är en isoleringsteknik som sparar utrymme. Tack vare den kan väggarna göras tunnare vilket ger större innervolym med bibehållna yttermått.

Förbered, lagra och tillaga maten, i en och samma panna
Du får med den tillhörande Chef Pan, en ugnsform med lock som du enkelt kan förbereda maten i och förvara i kylen. Chef Pan passar även i ugnen, dvs. man kan ta upptinat kött direkt från kylen och sätta in pannan direkt i ugnen. Sätt inte in i ugnen direkt från kylskåpet men den är inte lämplig för användning i mikrovågsugn. Och den kan rengöras i diskmaskinen. Använd diskmedel avsett för rostfritt stål vid maskindiskning av Chef Pan.

Lägre bullernivå och energiförbrukning
Samsungs digitala inverterkompressor har flera olika driftlägen beroende på aktuellt kylbehov. Vanligtvis har standardkompressorer enbart två lägen – start och stopp. Flera lägen gör att kompressorn belastas mindre, vilket ger lägre energiförbrukning, minskat slitage och mindre buller. För total sinnesro medföljer 10 års komponentgaranti på kompressorn.

Automatisk avfrostning
Med No Frost slipper du frosta av manuellt. No Frost motverkas frost- och isbildning, vilket dessutom ger jämnare temperatur och därmed förlänger färskvarornas hållbarhet. Det finns roligare saker att göra än att frosta av frysen.

Få ut det mesta möjliga av ditt utrymme
Den skjutbara hyllan ger ännu fler förvaringsmöjligheter. Maximera förvaringen genom att skjuta in och ut den för att få plats med stora flaskor och skrymmande förpackningar.

Anpassa förvaringen efter dina behov
Anpassa dörrförvaringsfacken efter dina behov. Lyft enkelt av dörrfacken och placera dem så som det passar dig.

Öppnas åt det håll som du vill
Med den vändbara dörren väljer du vilket håll som dörren på kylen och frysen ska öppnas. Det betyder att du kan möblera köket på dina villkor. Dörren är lätt att vända helt enkelt genom att byta plats på gångjärnen.

Energiinformation
Stjärnmärkning 4
Anger hur många kilo du kan frysa in per dygn. Infrysningskapacitet (kg/dygn) 8 kg/dygn
Klimatklass: W [klimatklass]. Denna apparat är avsedd att användas vid en omgivningstemperatur mellan 'X' [lägsta temperatur] °C och 'Y' [högsta temperatur] °C. Klimatklass SN-N-ST-T
EnergiförbrukningkWh per år, baserad på resultat från standardiserade provningar under 24 timmar. Den verkliga energiförbrukningen beror på hur apparaten används och var den placeras. Energiförbrukning per år kyl/frys (kWh/år) 223 kWh/år
Köldmedium R600a
Anger produktens ljudnivå. Som jämförelse ligger ett normalt samtal på ca 60 dBa och den genomsnittliga ljudnivån hemma på cirka 40 dBa. Ljudnivå (dBa) 38 dBa
Anger kylens nettovolym i liter. Volym kyl (liter) 278 liter
Anger frysens nettovolym i liter. Volym frys (liter) 143 liter
Energieffektivitetsklass på en skala från A (låg förbrukning) till G (hög förbrukning) Energiklass (A-G) D
Innehåller fyra klasser: A, B, C och D. Klass A är bäst och D är sämst. Ljudnivåklass C
Varumärke Samsung
EAN 8801643814014
Allmänt
Färg Stål
Automatisk avfrostning Ja
Ismaskin Nej
Dörrlarm Ja
Belysning Ja
Grönsakslåda Ja
Snabbinfrysning Ja
Anger om produktens dörr är höger- eller vänsterhängd vid leverans, d v s om gångjärnen sitter till höger eller vänster. Vissa har omhängningsbar dörr (se specifikation). Dörrhängning Höger
Antal kompressorer (st) 1 st
Flaskhylla Ja
Fläkt för luftcirkulation Ja
Anger om produktens dörr går att hänga om från högerhängd till vänsterhängd och tvärtom. En omhängningsbar dörr skapar mer flexibilitet och gör produkten lättare att passa in i ditt hem. Omhängningsbart Ja
Anger om produkten ska byggas in. Du behöver i så fall komplettera med egen snickerilucka. Inbyggnad Nej
Typ av belysning LED
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Nej
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 595 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 650 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 2016 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 89 kg
Energiklass
Vårt artikelnummer: 112907

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris