Smart belysning

Philips Bordslampa HUE Go vit

  • Bärbar – smart belysning var du vill
  • Vitt och färgat ljus
  • Snabbstyrning med Bluetooth
  • Styr med app eller röst
Full produktbeskrivning
Pris
989 :-
Philips logo

Bordslampa Hue Go White & Color Ambiance Philips

Lys upp tillvaron var som helst
Ta det smarta ljuset med dig med bärbara Hue Go. Skapa den perfekta atmosfären med Hue Go, från ett diskret färgtillägg till en stämningsgivande mittpunkt.

Synkronisera dina medier med belysningen
Med Hue Sync-appen och Huebryggan kan du förhöja din underhållning som aldrig förr. Omge dig med Philips Hue-belysning och sätt på en film, lite musik eller ett spel – och njut sedan av hur din belysning återspeglar färgerna och rytmen.

Styrning på produkten
Ändra dina ljusinställningar direkt med knappen på baksidan av Hue Go. Enkla trycksekvenser låter dig skifta mellan olika ljusinställningar, eller använd de förprogrammerade dynamiska belysningse„ekterna, inklusive de speciellt utformade ljusinställningarna Read, Relax, Concentrate och Energize.

En riktig bärbar smartlampa
Hue Go bärbara smartlampa följer dig vart du vill, tack vare dess inbyggda, laddningsbara batteri. Ta med denna lampa när du reser, använd den som mittpunkten för en romantisk middag, eller ta med den utomhus för att förhöja stämningen på dina sommarfester. Lampan ger dig från 2,5 timmars briljant smartbelysning till upp till 18 timmar vid användning av ljuseffekten Cozy Candle.

Dynamiska, naturliga belysningseffekter
Förhöj stämningen på speciella tillfällen med en levande ljuskälla. Använd dynamiska ljuseffekter som Cozy Candle, Sunday Coffee, Meditation, Enchanted Forest, and Night Adventure för att skapa den perfekta stämningen för varje tillfälle.

Smart belysning hjälper dig att vakna och somna
Anslut din Hue Go till Hue-bryggan och låt din belysning efterlikna soluppgången med Vakna-inställningen, som sakta tänder dina lampor vid en vald tidpunkt för att ge dig en rofylld, pigg start på dagen. På kvällen kan du använda Somna-inställningen, som gradvis dimrar det varmvita ljuset och hjälper dig att varva ner och förbereda kroppen för en god natts sömn.

Styr upp till 10 lampor med Bluetooth-appen
Med Hue Bluetooth-appen kan du styra dina Hue smartlampor i ett enskilt rum i ditt hem. Lägg till upp till 10 smartlampor och styr dem med en enkel knapptryckning på din mobila enhet.

Styr lamporna med din röst
Styr dina lampor handsfree och använd din röst istället! Enkla röstkommandon låter dig styra styra flera ljus i ett rum eller bara en enda lampa.
Röstassistenter: Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit (Via Hue Bridge), Microsoft Cortana (Via Hue Bridge).

Skapa en personlig upplevelse
Förvandla ditt hem med över 16 miljoner färger, och skapa rätt atmosfär för alla situationer på ett ögonblick. Med en knapptryckning kan du skapa feststämning för ett party, förvandla ditt vardagsrum till biograf, lyfta fram din heminredning med färgaccenter, och mycket mer.

Ger olika nyanser av varmvitt till kallvitt ljus
Med fullständig dimbarhet från ljust till dämpat nattljus kan du ställa in dina lampor på den perfekta nyansen och ljusstyrkan för dina dagliga behov

Perfekta ljusinställningar
Det finns fyra förinställda ljuslägen - Energize, Concentrate, Read, och Relax - som är skapade för dina dagliga behov och gör din dag enklare och vackrare. De två kalla ljusinställningarna, Energize och Concentrate, hjälper dig att komma igång på morgonen eller behålla ditt fokus, medan de varmare Read och Relax hjälper dig att njuta av en bra bok eller lugna ner en stressad hjärna.

Hue Bridge
Lägg till en Hue Bridge (säljs separat) till dina smarta lampor för att uppleva hela utbudet av Philips Hue-funktioner. Med en Hue Bridge kan du lägga till upp till 50 smartlampor för styrning i hela ditt hem. Skapa tidsinställningar och rutiner för att automatisera hela din smarta hembelysning. Använd dina lampor för att vakna och somna. Styr dina lampor när du är borta eller lägg till tillbehör som rörelsesensorer och och smarta brytare.

Energiinformation
Spänning (V) 230 V
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 6 W
Varumärke Philips
EAN 8718696173992
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 150 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 150 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 79 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.625 kg
Allmänt
Färg Vit
Skyddsklass IP20
Anger huruvida LED-lampan kan dimras eller ej. Tänk på att du behöver en kompatibel dimmer för att kunna dimra en LED-lampa. Dimmers för glödljus och halogen fungerar i regel inte. Du behöver en dimmer som bara kräver några enstaka W i minimibelastning. Dimbar Ja
Ljusflödet anges i lumen (lm) och berättar hur starkt lampan lyser.Ju högre ljusflöde en lampa har, desto mer lyser den. Ljusflöde (lm) 520 lm
Anger ljuskällans livslängd. En LED-lampas livslängd är vanligtvis 15 000-25 000 timmar. Brinntid (h) 20000 tim
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala assistenten Amazon Alexa. Den digitala assistenten gör att du kan styra produkten med din röst. Kompatibel med Amazon Alexa Ja
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala röstassistenten Google Assistant. Med hjälp av Google Assistant kan du styra produkten med din röst. Kompatibel med Google Assistant (Google Home) Ja
Övrigt
Produkttyp Batteri
Vårt artikelnummer: 113877

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris