Luftrenare

Philips AC0819/10

  • För rumsstorlekar upp till 49 m²
  • Proffsig sensor justerar automatiskt luftreningsnivån
  • Färgkodad luftkvalitetsindikator
  • Tyst drift i viloläge
  • Kompakt och smidig att flytta
Full produktbeskrivning
Pris
1 888 :-
Philips logo

Luftrenare AC0819/10 Philips

Upplev avancerad luftreningsförmåga med Philips AC0819/10, en intelligent luftrenare som anpassar sig efter ditt hem för att säkerställa optimal luftkvalitet.

Intelligent automatiskt luftreningsläge
Philips AC0819/10 är utrustad med en högklassig sensor som automatiskt detekterar och reagerar på även de minsta förändringarna i luftkvaliteten. Det intelligenta luftreningsläget säkerställer att luften i ditt hem alltid är av bästa möjliga kvalitet.

Färgindikering av luftkvaliteten i realtid
Denna luftrenare har en unik 4-stegs färgindikering för luftkvaliteten, som varierar från blå för utmärkt luftkvalitet till röd för dålig. Detta ger dig en omedelbar visuell bekräftelse på luftens tillstånd i ditt hem.

Snabb luftrening
Med sin 3D-luftcirkulationsteknik, kan Philips AC0819/10 snabbt rena luften i ett rum på 20 m² på under 16 minuter. Det är en snabb lösning för att förbättra luftkvaliteten i ditt hem.

Supertyst drift med dämpat ljus i viloläge
I viloläget arbetar denna luftrenare nästan ljudlöst, med ljudnivåer så låga som 35 dB(A), vilket gör den idealisk för användning i sovrum och barnrum utan att störa sömnen.

Kompakt format
Philips AC0819/10 är kompakt och kan placeras var som helst i ditt hem. Den är lämplig för rum upp till 49 m², vilket gör den till en mångsidig lösning för olika typer av utrymmen.

Effektiv luftrening
Denna luftrenare eliminerar upp till 99,5 % av alla partiklar i nanostorlek, inklusive PM2.5, pollen, damm och husdjursmjäll, samt 99,9 % av alla bakterier och virus. Det säkerställer att luften du andas är ren och frisk.

Varumärke Philips
EAN 8720389027345
Allmänt
Färg Vit
Fjärrkontroll Nej
Anger om produkten har en display. Display Nej
Antal lägen (st) 3
Ljudnivå min - max 35
Luftkvalitetssensor Ja
Luftflöde (m³/tim) 190
Rekommenderad yta (m²) 49 m²
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Nej
Filtertyp FY0194
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala assistenten Amazon Alexa. Den digitala assistenten gör att du kan styra produkten med din röst. Kompatibel med Amazon Alexa Nej
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala röstassistenten Google Assistant. Med hjälp av Google Assistant kan du styra produkten med din röst. Kompatibel med Google Assistant (Google Home) Nej
Apple Homekit är namnet på den plattform Apple använder för att styra smarta enheter och tillbehör i våra hem. En produkt som är kompatibel med Homekit kan styras via Siri och Home-appen. Kompatibel med Apple Homekit Nej
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 250 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 250 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 367 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 2.36 kg
Vårt artikelnummer: 123896

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris