Fönsterlampa

Oriva Loke 46834-27 Loke klar

  • Glas
  • Textilsladd med strömbrytare
  • E14
  • Ø 12 cm
Full produktbeskrivning
Pris
449 :-
Oriva logo

Fönsterlampa Loke 46834-27 Loke klar Oriva

Oriva Loke fönsterlampa är en diskret och nätt lampa som ger en klar och ren belysning. Lampans design är tidlös och kan enkelt integreras i olika inredningsstilar.

Elegant och modern i klarglas och satinmetall
Denna fönsterlampa är tillverkad med ett klart glas och satin metalldekorationer, vilket skapar en elegant och sofistikerad design. Tygkabeln tillför en modern twist och textur som kontrasterar vackert mot det släta glaset och metallen.

Flexibel och personlig belysningsanpassning
Anpassad för en E14-sockel, ger lampan dig friheten att välja en lämplig ljuskälla på upp till 15 W. Detta gör att du kan anpassa ljusintensiteten efter dina personliga preferenser och behov. Ljuskälla köper du separat.

Kompakt och mångsidig
Loke är designad med tanke på kompakthet, med en höjd på 170 mm och en glasdiameter på 120 mm. Den är perfekt för mindre fönster eller som ett diskret belysningskomplement. En 3,5 meter lång textilsladd med strömbrytare och stickkontakt ger stor frihet vid valet av upphängningsplats.

Skapa en varm stämning
Oriva Loke fönsterlampa passar utmärkt för att tillföra en behaglig och inbjudande känsla i alla rum. Den är en utmärkt lösning för dig som önskar en subtil men ändå effektfull lampa.

Energiinformation
Spänning (V) 230 V
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 15 W
Varumärke Oriva
EAN 7332065070005
Allmänt
Färg Annan
Material Metall / glas
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel E14
Skyddsklass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 120 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 120 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 170 mm
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 3.5 m
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.6 kg
Vårt artikelnummer: 114279

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris