Fönsterlampa

Oriva Kristallboll krom

  • Metall/kristall
  • Ø 10 cm
  • Vacker ljusbild
  • G9-sockel
Full produktbeskrivning
Pris
349 :-
Oriva logo

Fönsterlampa Kristallboll krom Oriva

Oriva Kristallboll krom är en fönsterlampa som för tankarna till både modernitet och klassisk elegans. Den är tillverkad med en mix av metall och kristall, vilket inte bara är hållbart utan också vackert när det reflekterar ljuset. Denna fönsterlampa är en perfekt accentbelysning som tillför en touch av lyx i ditt hem. 

Design och material
Med en kropp av krom och utsmyckningar av kristall är denna lampa designad för att vara en iögonfallande detalj i ditt hem. Den sammansättningen ger en lyxig känsla och bidrar till en unik ljusbild när lampan är tänd.

Välj ditt ljus
Lampan är konstruerad för en ljuskälla med G9-sockel, vilket ger dig möjligheten att välja en ljuskälla på upp till 25 W. Detta gör att du kan anpassa ljusintensiteten efter dina önskemål och rummets behov. Ljuskälla säljs separat.

Lättplacerad storlek
Kristallboll krom har en höjd på 130 mm och en diameter på 100 mm, vilket gör den till en perfekt storlek för att hänga i fönstret eller i andra små utrymmen. En sladd på 1,1 meter tillåter flexibel upphängning i förhållande till ditt vägguttag.

Energiinformation
Spänning (V) 230 V
Belysningseffektivitetsklass A++ - E
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 25 W
Varumärke Oriva
EAN 7332065062932
Allmänt
Färg Krom
Material Metall/kristall
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel G9
Ljuskälla ingår Nej
Dimensioner
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 130 mm
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 1.1 m
Anger produktens diameter i mm. Diameter (mm) 100 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.3 kg
Vårt artikelnummer: 109993

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris