Sladdlös dammsugare

Electrolux EER7GREEN

  • Tillverkad av 50 % återvunnen plast
  • Starkt TurboPower-litiumbatteri
  • Löstagbar handenhet
Full produktbeskrivning
Produkten har utgått
Electrolux logo

Miljövänlig och kraftfull stickdammsugare

Skaftdammsugaren Ergorapido Green EER7GREEN från Electrolux är tillverkad av 50 % återvunnen plast och tar hand om både ditt hem och miljön. Ett kraftfullt TurboPower-litiumbatteri och 180° EasySteer™-manövrering ger dig en känsla av rent och snyggt. Varje dag.

Sladdlös frihet och smidigt parkeringsläge
Smulor efter frukost eller grus i hallen? Ergorapido står prydligt parkerad på laddningsstället och är alltid redo för nästa jobb. Ingen sladd, inget krångel - bara ta den och dammsuga.
EER7GREEN är självstående: Ringer telefonen eller behöver du ta en paus? Bara ställ ifrån dig dammsugaren var som helst, när som helst.

2-i-1-funktion
2-i-1-dammsugare med ultimat flexibilitet och funktionell design. Oavsett om du behöver dammsuga ett stort område eller en liten plats som är svår att nå fixar Ergorapido jobbet. Med den löstagbara handenheten rengör du enkelt köksbordet, möblerna eller bilens interiör.

Enkel manövrering
180° EasySteer manövrerbarhet, ergonomisk design, förbättrat munstycke och stora bakhjul ger flexibilitet till dammsugningen och den rör sig och svänger enkelt på alla typer av golv. Tack vare det dubbla ledade golvmunstycket kan du enkelt styra Ergorapido runt möbler eller i trånga utrymmen med bara en vridning av handleden. Med tvåstegseffektläget kan du anpassa din dammsugning till olika ytor och när du är klar sätter du helt enkelt tillbaka dammsugaren på laddningsstället. 

Smidig rengöring
Vi vet alla hur irriterande det är när hår och fibrer fastnar i borstrullen. Med denna dammsugare rengörs borstvalsen genom en enkel tryckning på pedalen ovanpå munstycket.

Mer kraft längre
Det kraftfulla litiumbatteriet ger dig mer kraft längre.
En blå lysdiod indikerar när dammsugaren behöver laddas. Du har 35 minuters drifttid efter 4 timmars laddning.

Energiinformation
Anger produktens ljudnivå. Som jämförelse ligger ett normalt samtal på ca 60 dBa och den genomsnittliga ljudnivån hemma på cirka 40 dBa. Ljudnivå (dBa) 79 dBa
Anger hur länge produkten behöver laddas för att sedan kunna användas på batteridrift. Laddningstid (h) 4 tim
Varumärke Electrolux
EAN 7332543558476
Allmänt
Färg Svart
Laddningsbar Ja
Om dammsugaren är påslös krävs ingen dammsugarpåse. Dammet hamnar istället i en behållare som du tömmer i soporna. Härigenom slipper du komma ihåg vilken dammsugarpåse som egentligen passar till din dammsugare. Det är också ett miljömedvetet val då det blir färre dammsugarpåsar som tillverkas och sedan slängs. Påslös Ja
Anger hur stor dammbehållaren är i liter. Volym dammbehållare (liter) 0.5 liter
Våtdammsugare Nej
Dimensioner
Anger produktens längd i millimeter. Längd (mm) 2650 mm
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 1450 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 11450 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 3.161 kg
Vårt artikelnummer: 114548

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris