Bordslampa

PR Home Julia 38cm Brun 1993808

  • Handslipat glas och gedigna mässingsdetaljer
  • Tonat glas som ger varje lampa en unik karaktär
  • E27-sockel
Full produktbeskrivning
Pris
995 :-
PR Home logo

Lampfot Julia brun 38 cm från PR Home

Njut av skönheten i handslipat glas och gedigna mässingsdetaljer med lampfoten Julia från PR Home. Med sin tidlösa elegans och unika bruna toning ger den en exklusiv känsla. 

Upptäck skönheten i handslipat glas
Lampfoten Julia är tillverkad av handslipat glas, vilket ger varje lampa en unik och vacker karaktär. Den bruna toningen ger en mjuk och behaglig belysning som sprider en romantisk atmosfär i rummet.

Gedigna mässingsdetaljer för extra elegans 
Detaljerna i gedigen mässing på lampfoten Julia förstärker dess elegans och klassiska utseende. Mässingens varma toner kompletterar det bruna glaset på ett fint sätt och ger en lyxig touch till din inredning.

Tidlös klassisk design 
Julia är en lampa som aldrig går ur stil. Dess tidlösa och klassiska design gör den till ett perfekt komplement till olika inredningsstilar och rum. Till lampfoten behöver du, förutom en matchande lampskärm, en ljuskälla med E27-sockel och max 40 W. Julia har 2 meter svart kabel.

Energiinformation
Spänning (V) 230 V
Varumärke PR Home
EAN 7330976076253
Allmänt
Färg Brun
Material Glas
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel E27
Ljuskälla ingår Nej
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 250 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 250 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 380 mm
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 2 m
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 2.7 kg
Vårt artikelnummer: 111840

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris