Bordslampa

Airam Illusion Line LED

  • Justerbara inställningar för färgtemperatur och ljusstyrka
  • Integrerad trådlös laddning och USB-uttag för extra bekvämlighet
  • Enkel och smidig användning med touch-funktion och rörelsesensor
Full produktbeskrivning
Produkten har utgått
Airam logo

Bordslampa Illusion Line LED Airam

Upptäck den nya generationens belysningsteknik med Airam bordslampa Illusion Line. Med trådlös laddning och justerbara inställningar för färgtemperatur och ljusstyrka är detta den ultimata lampan för både arbete och avkoppling.

Den perfekta belysningen för varje stund
Airam bordslampa Illusion Line ger dig en unik möjlighet att anpassa belysningen efter dina behov. Med fem olika inställningar för färgtemperatur och ljusstyrka kan du enkelt välja den rätta nivån för varje situation. Oavsett om du behöver starkt arbetsljus eller en mjukare belysning för avkoppling är denna lampa alltid en tillförlitlig följeslagare.

Smart teknik för enkel användning
Med en rörelsesensor på skärmen och en touch-funktion på foten är Airam bordslampa Illusion Line enkel och smidig att använda. Du kan enkelt slå på och av lampan genom att svepa handen över skärmen eller trycka på lampfoten. Dessutom finns det en integrerad USB-port så att du kan ladda andra enheter genom lampan.

Trådlös laddning för extra bekvämlighet
Lampan har en inbyggd trådlös laddning som är QI-kompatibel, vilket gör det möjligt att ladda din smartphone eller andra enheter direkt från basen. Detta är en ovärderlig funktion som sparar tid och ger extra bekvämlighet.

Elegant och modern design
Den svarta metallbasen och den transparenta skärmen ger Airam bordslampa Illusion Line en modern och elegant look som passar perfekt i alla rum.

En investering i både funktion och stil
Airam bordslampa Illusion Line är en investering i både funktion och stil. Med dess innovativa teknik och moderna design är detta en lampa som du kommer att använda och njuta av i många år framöver. Det är den perfekta presenten till dig själv eller någon annan som värdesätter både funktion, kvalitet och stil.

Energiinformation
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 7 W
Energieffektivitetsklass på en skala från A (låg förbrukning) till G (hög förbrukning) Energiklass (A-G) G
Energiförbrukning per 1000 timmar 7
Varumärke Airam
EAN 6435200255570
Allmänt
Färg Transparent
Material Metall
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel Ej utbytbar ljuskälla
Anger huruvida LED-lampan kan dimras eller ej. Tänk på att du behöver en kompatibel dimmer för att kunna dimra en LED-lampa. Dimmers för glödljus och halogen fungerar i regel inte. Du behöver en dimmer som bara kräver några enstaka W i minimibelastning. Dimbar Ja
Typ av ljuskälla LED
Ljuskälla ingår Ja
Färg, specificerad Svart
Ljusflödet anges i lumen (lm) och berättar hur starkt lampan lyser.Ju högre ljusflöde en lampa har, desto mer lyser den. Ljusflöde (lm) 340 lm
Färgtemperaturen anges i Kelvin (K). Ju lägre Kelvin-grader, desto varmare sken. Dekorationsljus ca 1800-2700 K. Stämningsljus ca 2200-2700 K. Allmänljus ca 2700-3000 K. Arbetsljus ca 3000-4000 K. Kallvitt ljus/dagsljus ca 6000 K. Färgtemperatur (K) 2700 K
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 180 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 180 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 342 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.72 kg
Energiklass
Vårt artikelnummer: 117653

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris