tutti-frutti-sour-1

Tutti Frutti Sour

2,99 €

120 grammaa

Varastossa (9 kpl)
Onko Tutti Frutti sinun suosikkikarkkisi, mutta olet jo kauan salaa toivonut niihin vähän kirpeyttä? Nyt tulet varmaan onnelliseksi saadessasi tietää, että on tullut vihdoinkin Tutti Frutti Sour! Tässä on sopivan kokoinen pussi, josta voit napostella, kun karkinhimo iskee.

Tutti Frutti Sour sisältää erilaisia herkullisia ja  ihanan kirpeitä hedelmämakuja, kuten päärynä, vadelma ja sitruuna.
Ei sisällä gelatiinia.

Pussi sisältää 120 grammaa.

Ainesosat: Sokeri, glukoosisiirappi, vehnätärkkelys, muunneltu tärkkelys, happamuudensäätöaineet (E270, E325), happo (E330), kasvirasva (palmu), aromit, väriaineet (E120, E141, E160a).Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ystävällisesti ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostosta, ellei muuta ole mainittu.

Ingredienser: Socker, glukossirap, vetestärkelse, modifierad stärkelse, surhetsreglerande medel (E270, E325), syra (E330), vegetabiliskt fett (palm), aromer, färgämnen (E120, E141, E160a).Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 43371-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

8

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit