dubbel-pigall-43367-2
  • -33%

Tupla Pigall Suurpakkaus

29,90 € 

19,90 €

30-pakkaus

 − art.nr 43367-2
Oletko koskaan onnistunut sanomaan ei herkulle, joka sisältää kuohkeaa hasselpähkinätryffeliä ja maitosuklaata? Emme mekään! Tämä tyylikkäämpää ei voi olla. Siinä on kaksi palaa ja se sopii siksi erinomaisesti välipalaksi, kun tarvitset tauon hiihtoretkellä tai kun keho tarvitsee sokeritankkauksen! 

Tupla Pigall Suurpakkaus on ruotsalainen klassikko Maraboulta ihanan kuohkealla hasselpähkinätryffelitäytteellä ja ohuella maitosuklaapäällysteellä. Siinä on kaksi palaa, mikä tarkoittaa kaksinkertaisesti herkkua! 

Myydään 30-pakkauksessa á 40 grammaa.

Ainesosat Sokeri, kaakaovoi, palmuöljy, kookosöljy, maitojauhe, kaakaovoi, riisimurot 7 % (riisijauho, sokeri, glukoosisiirappi, suola, mallasuute ohrasta), kaakaomassa, hasselpähkinät, vähärasvainen kaakao, emulgointiaineet (soijalesitiini, auringonkukkalesitiini, E476), suola, aromit. Saattaa sisältää maapähkinöitä, muita pähkinöitä, kananmunaa ja vehnää. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ystävällisesti ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostosta, ellei muuta ole mainittu. Ingredienser: Socker, palmolja, kokosolja, mjölkpulver, kakaosmör, riscrisp 7% (rismjöl, socker, glukossirap, salt, maltextrakt från korn), kakaomassa, hasselnötter, fettreducerad kakao, emulgeringsmedel (solros (sojalecitin, solroslecithin, E476), salt, aromer. Kan innehålla jordnötter, andra nötter, ägg och vete. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

24

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit