syrlingar-losvikt-i-burk-1

Syrlingar Irtomakeinen Rasiassa

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

0

29,90 €

2,45 kg

 − art.nr 70563-1
Miksi tyytyä vain yhteen? Viikonloppu on vihdoin täällä, ja mikä olisikaan parempaa kuin heittäytyä sohvalle ja napata karkkikulho viereen? Mikään ei ole pahempaa kuin kesken loppuvat karkit, joten kannattaa panostaa suurpakkaukseen - tämä 2,45 kg rasia sisältää herkullisen kirpeitä Syrlingar-karkkeja  ja viikonloppu on pelastettu!

Syrlingar Irtomakeinen Rasiassa sisältää pehmeitä ja kirpeitä hedelmämakeisia. Myydään suurpakkauksessa, jossa on 2,45 kg.

Ainesosat: Glukoosisiirappi; sokeri; maissitärkkelys; gelatiini; happo: sitruunahappo; hedelmä- ja kasvitiivisteet: spirulina, saflori, omena, sitruuna, retiisi, bataatti, porkkana, mustaherukka, hibiscus; inverttisokerisiirappi; aromi. Saattaa sisältää vehnäjäämiä.   Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi tuotetiedot aina alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostettaessa, ellei toisin mainita. 
Ingredienser: Glukossirap; socker; majsstärkelse; gelatin; syra: citronsyra; frukt- och plantkoncentrat: spirulina, safflor, äpple, citron, rättika, sötpotatis, morot, svarta vinbär, hibiskus; invertsockersirap; arom. Kan innehålla spår av vete. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges. 

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit