salta-klockor-storpack-75899-1

Salta Klockor Suurpakkaus

19,90 €

1,8 kg

 − art.nr 75899-1

Do you know what time it is? On salmiakkilakritsi-time!  

Tämä suurpakkaus salmiakkikelloja takaa, että sinulla on lakritsia, joka toivottavasti riittää, mutta sitä ei välttämättä jää jäljelle. Onhan niin vaikeaa lopettaa niiden syöminen, kun sen kerran on aloittanut! 

Salta Klockor Suurpakkaus on salmiakkilakritsimakeisia, jotka ovat muodoltaan kuin pieniä, pyöreitä kelloja. Toimitetaan suurpakkauksessa, joka sisältää 1,8 kg. 

Aineosat: Sokeri, glukoosisiirappi, gelatiini, aromi (salmiakki), lakritsiuute, suola, täysin kovetettu auringonkukkaöljy, värisine E153, aromi (anis), happamuudensäätöaine E330. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Socker, glukossirap, gelatin, arom (salmiak), lakritsextrakt, salt, fullhärdad solrosolja, färgämne E153, arom (anis), surhetsreglerande medel E330. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

2

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit