olw-idol-creamy-jalapeno-88749-1

OLW Idol Creamy Jalapeno

3,50 €

250 grammaa

 − art.nr 88749-1
Mikä olisi parempaa kuin maata sohvalla Idol-sipsipussin kanssa, kun tv:ssä on menossa Idol? Tuplasti Idolimpi tunnelma! Lisäksi pussissa on erittäin paljon sipsejä, joten niitä riittää myös parille perheenjäsenelle tai ystävälle.

OWL Idol Creamy Jalapeno on uurrettuja sipsejä, joissa on täyteläinen kermaviilin maku ja häivähdys tulista vihreää jalapenoa. Superhyviä sipsejä sinulle, joka pidät kermaisesta kuumuudesta! Perunalastut ovat vegaanisia.

Pussi sisältää 250 grammaa.

Ainesosat: Perunat, kasviöljy², mausteseos (maltodekstriini, suola, sipuli, sokeri, rypälesokeri, hiivauute, valkosipuli, persilja, jalapeno, valkopippuri, happamuudensäätöaineet (maitohappo, sitruunahappo) aromi).
²katso tiedot käytetystä öljystä osoitteesta www.olw.se/ravaror.
Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Ingredienser: Potatis, vegetabilisk olja², kryddblandning (maltodextrin, salt, lök, socker, druvsocker, jästextrakt, vitlök, persilja, jalapeno, vitpeppar, surhetsreglerande medel (mjölksyra, citronsyra), arom).
²För information om vilken olja som använts se www.olw.se/ravaror.
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Tarkista siksi aina alkuperäispakkauksen tuotetiedot. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. 
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, jollei muuta mainita. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit