nutisal-cashew-sourcream-onion-1

Nutisal Cashew Sourcream & Onion

2,90 €

60 g

 − art.nr 56014-1
Ei ole paljon mitään muuta herkullisempaa kuin rapeat, paahdetut pähkinät. Tässä versiossa maistuu suosittu sipsimaku, sourcream & onion joka sopii täsmälleen yhtä hienosti pähkinöihin kuin suosikkisipseihisi.

Nutisal Cashew Sourcream & Onion ovat kuivapaahdettuja cashewpähkinöitä, joissa makuna sourcream &onion. 

Toimitetaan 60 gramman pakkauksessa.

Ainesosat: Cashewpähkinä, maustesekoitus (suola, herajauhe (maito), sipuli, maito, sokeri, hiivauute, happamuudensäätöaine (E270, E296), persilja, aromi, mausteuute (sipuli)), maltodekstriini. Voi sisältää jäämiä vehnästä, muista pähkinöistä ja maapähkinästä. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina kaikki tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon kestävyys ostopäivästä, jos muuta ei ole mainittu.Ingredienser: Cashewnötter, kryddblandning (salt, vasslepulver (mjölk), lök, mjölk, socker, jästextrakt, surhetsreglerande medel (E270, E296), persilja, arom, kryddextrakt (lök)), maltodextrin. Kan innehålla spår av vete, andra nötter och jordnötter. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

3

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit