not-creme-salmiak-svartvinbar-praliner-86225-4

Nöt-Créme Salmiak Svartvinbär Praliinit

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

0

29,90 €

2,4 kg

 − art.nr 86225-1
Namia herkullisempaa! Sillä kun Nöt-crème kohtaa lakritsin ja mustaherukan maun, syntyy jotain, mitä lakritsin ystävät ja rakastajat voivat kuvailla vain välittömäksi klassikoksi. Jotain, jota sinun täytyy vain kokeilla! 

Nöt-Créme Salmiak Svartvinbär Praliinit sisältää salmiakilla ja mustaviinimarjoilla täytettyjä suklaapraliineja. 

Myydään 2,4 kg:n suurpakkauksessa. 

Ainesosat: Täyte: Sokeri, kasviöljy ja -rasva (täysin kovetetut kookos ja rapsi), kookos, salmiakkisuola, aromi, väriaine, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), vanilliini. Päällinen: sokeri, täysin kovetettu kasvirasva (palmu), HERAJAUHE, kaakao, emulgointiaineet (auringonkukkalesitiini ja E492), aromi. Saattaa sisältää HASSELPÄHKINÖITÄ, MAAPÄHKINÖITÄ, MANTELEITA ja GLUTEENIA. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyysaika on vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei toisin mainita.Ingredienser: Fyllning: Socker, Vegetabilisk olja och fett (fullhärdad kokos och raps), kokos, salmiaksalt, arom, färgämne, emulgator (solroslecitin), vanillin. Överdrag: Socker, vegetabiliskt fullhärdat fett (palm), VASSLEPULVER, kakao, emulgator (solroslecitin och E492), arom. Kan innehålla HASSELNÖTTER, JORDNÖTTER, MANDEL och GLUTEN. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit