not-creme-kanelbulle-praliner-79023-2

Nöt-Créme Praliner Kanelipulla

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

0

29,90 €

2,4 kg

 − art.nr 79023-1
Nöt-Créme on todellinen klassikko, jota on valmistettu jo vuodesta 1961 lähtien. Kaikkihan tunnistavat klassisen pussin pähkinäistä crémeä - mutta oletko maistanut pallonmuotoisia Not-Crémejä? Jos rakastat klassikkoa, ei ole epäilystäkään siitä, ettetkö tulisi rakastamaan Nöt-Créme Kanelipulla -herkkujakin! Näitä nameja tulet takuulla haluamaan lisää! 

Nöt-Créme Praliner Kanelipulla ovat suklaapalloja. Pallot on täytetty klassisella Nöt-Crémellä, jossa on kanelipullan maku. Pallot ovat muovikääreessä ja ne myydään 2,4 kg suurpakkauksessa.

Ainesosat: Sokeri, kasviöljy ja -rasva (rapsi, kovetettu kookos, kovetettu rapsi), MAAPÄHKINÄT, MANTELI, kaneli, vanilliini, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), suola, aromit. Päällyste: Sokeri, kovetettu kasvirasva (palmu), HERAJAUHE, kaakao, emulgointiaineet (auringonkukkalesitiini ja E492), aromit. Saattaa sisältää jäämiä HASSELPÄHKINÖISTÄ ja GLUTEENISTA. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä lähtien, ellei muuta ilmoiteta. Ingredienser: Socker, Vegetabilisk olja och fett (raps, fullhärdad kokos, fullhärdad raps), JORDNÖTTER, MANDEL, kanel, vanillin, emulgator (solroslecitin), salt, aromer. Överdrag: Socker, vegetabiliskt fullhärdat fett (palm), VASSLEPULVER, kakao, emulgator (solroslecitin och E492), arom. Kan innehålla HASSELNÖTTER och GLUTEN. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit