kama-sutra-godis-89217-1
kama-sutra-godis-89217-2

Kama Sutra Makeiset

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

0

2,90 €

96 grammaa

 − art.nr 89217-1
Koskaan aiemmin pölyinen vanha Kama Sutra -kirjasi ei ole ollut niin tylsä ​kuin nyt! Heitä kirja takkaan ja nauti sen sijaan maukkaasta Kama Sutra -illasta Kama Sutra -makeisrasian kera yhdessä kumppanisi kanssa!

Kama Sutra Makeiset on herkullisia hyytelömakeisia eri asennoissa olevan rakastelevan parin muodossa. Jännittäviä karkkeja lahjaksi poika- tai tyttöystävälle ystävänpäivänä tai inspiraatioksi makuuhuoneeseen karkkityyliin!

Rasia sisältää 96 grammaa makeisia.

Ainesosat: Glukoosisiirappi,  sokeri, vesi, naudanlihagelatiini, sitruunahappo, omenahappo, keinotekoiset aromit, karnaubavaha, palmuydinöljy, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), luonnolliset väriaineet (E120, E100, E160a, E141). Ingredienser: Glukossirap,  socker, vatten, nötköttgelatin, citronsyra, äppelsyra, artificiella aromer, carnaubavax, palmkärnolja, konserveringsmedel (kaliumsorbat), naturliga färgämnen (E120, E100, E160a, E141).
Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, jollei muuta mainita. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit