gigantisk-choklad-plopp-77526-2

Jättimäinen Suklaa Plopp

59,90 €

art.nr 77526-1
Harmittaako sinuakin se, että et koskaan voita mitään onnenpyörässä? Tiedämme tarkalleen, miltä se tuntuu, ja juuri sen vuoksi olemme ottaneet valikoimaamme osan suklaapyörävalikoimaa niin, että myös me häviäjät voisimme nauttia suuria määriä suklaata ilman, että meidän täytyy mennä huvipuistoon tuhlaamaan rahaa! 

Jättimäinen Suklaa Plopp on sama jättimäinen suklaa, jonka löydät huvipuistojen suklaapyöristä, ja joka sisältää 42 (!) suklaalevyä tyylikkäässä lahjapakkauksessa. Tämän jättimäisen Plopp-suklaan avulla voit huiputtaa koko maailman luulemaan, että juuri SINÄ olet voittanut (vaikka itse asiassa olet ostanut sen). Esimerkillinen lahja antaa syntymäpäiväsankarille, tai miksei vaikka itsellesi?

  • Paino: 2100 grammaa
  • Koko: 113 x 26 x 5 cm
  • Sisältää: 42 Plopp-suklaata, 50 grammaa kappale
  • Maku: Maitosuklaa ja kolakreemi
  • Huomaa, että pakkauksessa ei ole ainoastaan yksi suuri Plopp!

Ainesosat: Sokeri, glukoosisiirappi, kaakaovoi, täysmaitojauhe, kaakaomassa, kasvipohjaiset rasvat (palmu, shea), rasvaton maitojauhe, herajauhe (maito), suola, emulgointiaine (soijalesitiini), aromit (mm. vanilliini). Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.
Ingredienser: Socker, glukossirap, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, vegetabiliska fetter (palm, shea), skummjölkspulver, vasslepulver (mjölk), salt, emulgeringsmedel (sojalecitin), aromer (bl.a. vanillin). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit