jatten-vanilj-kex-86407-1

Jätten Vanilj Kex

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

0

3,50 €

250 grammaa

 − art.nr 86407-1
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppu.
Klassikko, joka toimii aina, oli kyseessä sitten piknik, lastenjuhla tai päivä rannalla. Jättiläisen rapeita keksejä ihanalla vaniljakermalla. Klikkaa vain kotiin ja nauti!

Jätten Vanilj Kex ovat rapeita vohveleita, joiden sisällä on vaniljakermaa. Pussi on uudelleensuljettava, mikä säilyttää rapeuden. Vegaaninen ja palmuöljytön.

Pussi sisältää 250 grammaa.

Ainesosat: Kerma vaniljanmaulla 64 % (sokeri, täysin kovetettu kookosrasva, emulgointiaine (SOIJALESITIINI), aromi (vanilliini)), VEHNÄJAUHO, täysin kovetettu kookosrasva, emulgointiaine (SOIJALESITIINI), VEHNÄNIDUT, suola, OHRAMALLAS.
Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyysaika on vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei toisin mainita.Ingredienser: Kräm med vaniljsmak 64 % (socker, fullhärdat kokosfett, emulgeringsmedel (SOJALECITIN), arom (vanillin)), VETEMJÖL, fullhärdat kokosfett, emulgeringsmedel (SOJALECITIN), VETEGRODDAR, salt, KORNMALT.
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit