japp-chokladbit-1
  • -47%

Japp Suurpakkaus

29,90 € 

15,90 €

40-pakkaus

 − art.nr 43395-2
Etsitkö jotain nälkää vievää ja herkullista? Japp Suklaa on täydellinen valinta uskomattoman hyvän ja sitkeän toffeen ja suklaamarengin ansiosta. Se sekä täyttää että vaimentaa sokerinhimoasi.

Japp Suurpakkaus on ruotsalainen klassikko Maraboulta. Se sisältää toffeeta ja suklaamarenkia maitosuklaakuorrutteella. Onko se hyvää..? Jappjappjapp!

Myydään 40-pakkauksena á 30 grammaa.

Ainesosat: Sokeri, glukoosisiirappi, maitojauhe, kaakaovoi, makeutettu kondensoitu rasvaton maito, kaakaomassa, kasvirasva (palmu), stabilointiaine (E420), vähärasvainen kaakao, inverttisokerisiirappi, ohramallasuute, munanvalkuainen, emulgointiaine (soijalesitiini), aromit. Saattaa sisältää jäämiä maapähkinöistä, pähkinöistä, vehnästä. Ingredienser: Socker, glukossirap, mjölkpulver, kakaosmör, sötad kondenserad skummjölk, kakaomassa, vegetabiliskt fett (palm), stabiliseringsmedel (E420), fettreducerad kakao, invertsockersirap, kornmaltextrakt, äggvita, emulgeringsmedel (sojalecitin), aromer. Kan innehålla spår av jordnötter, nötter, vete.  Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei toisin mainita. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

11

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit