gelegodis-insekter-1

Hyytelömakeiset Hyönteiset

1,90 €

6-pakkaus

 − art.nr 67109-1
Hyönteiset osaavat olla myös julmia otuksia. Nämä pienet otukset asuvat maassa, kivien ja erilaisten puiden ja kantojen alla ja levittävät kauhua. Nyt kun vuoden pelottavin juhla lähestyy, niin on aika varautua ovelle tulevien keppostelijoiden saapumiseen näillä hyönteiskarkeilla.  

Hyytelömakeiset Hyönteiset sisältää 6 erilaista pelottavaa ja hedelmänmakuista hyönteistä. Jokainen hyönteinen painaa yhteensä 11 grammaa.

Ainesosat:
Glukoosisiirappi, sokeri, liivate, vesi, kosteudensäilyttäjä: glyseroli, hapot: sitruunahappo, hyytelöimisaine: pektiinit; makeutusaineet; hedelmä- ja vihannestiivisteet: sitruuna, saflori, retiisi, porkkana, musta viinimarja, väriaineet: E120, E133. Tuotteen ainesosat voivat vaihdella. Tutustu siksi aina alkuperäisen pakkauksen tuotetietoihin. Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme, jos jokin epäilyttää. Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon käyttöaika ostoksesta, jos muuta ei erikseen ole mainittu.
Ingredienser:
glukos sirap, socker, gelatin, vatten, hymectant: glycerol; syror: citronsyra, gelningsmedel: pektiner; smakämnen; frukt och grönsaks koncentrater: citron, safflor, rädisa, morot, svarta vinbär, färger: E120, E133. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

36

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit