hi-chew-kiwi-1

Hi Chew Kiwi

3,50 €

50 grammaa

 − art.nr 70034-1
Pidätkö kiivistä, mutta olet väsynyt sen yksinkertaiseen sisältöön ja että se katoaa niin nopeasti jouduttuaan suuhun? Tämä kola on ratkaisu ongelmaasi! Aidon kiivin makuisina nämä karkit ovat virkistävän hyviä, ja sitkeä koostumus mahdollistaa sen, että voit purra ja nauttia oikein pitkään. 

Hi Chew Kiwi ovat sitkeitä, kiivin makuisia karkkeja. Myyntipakkaus sisältää 50 g.

Ainesosat: Makeutusaine (glukoosisiirappi), sokeri, hydrattu palmuydinöljy, sakeuttamis- ja hyytelöimisaine (gelatiini), aromi, chia-siemenet, säilöntäaine (E296), hapettumisenestoaine (sitruunahappo), kiivihedelmämehujauhe (spirulinauute, hedelmämehu), emulgointiaineet (E473, E491), hunaja. Voi sisältää jäämiä: MAITO, SOIJA. Tuotteen sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, jos ei muuta ilmoiteta. 

Ingredienser: Sötningsmedel (glukossirap), socker, hydrerad palmkärnsolja, förtjocknings- och geleringsmedel (gelatin), arom, chiafrön, konserveringsmedel (E296), antioxidationsmedel (citronsyra), kiwifruktjuicepulver (spirulinaextrakt, fruktjuice), emulgeringsmedel (E473, E491), honung. Kan innehålla spår av: MJÖLK, SOJA. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges. 

Sisällysluettelo

Arvostelut

4

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit