gille-kolakakor-burk-85802-1

Gille Kolakakor Purkki

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

0

7,90 €

800 grammaa

 − art.nr 85802-1
On tavallista tulla yllätetyksi sormet, kun kyseiset keksit ovat niin hyviä, että on sinun mahdotonta antaa niiden olla. Täältä löydät Gillen ihanat toffeekeksit suurissa pakkauksissa nautittavaksi silloin, kun luulet, ettei kukaan ole katsomassa! 

Gille Kolakakor Purkki ovat rapeita siirapin kanssa leivottuja keksejä, jotka maistuvat toffeelta. 

Myydään 800 gramman muovilaatikossa. 

Ainesosat: Vehnäjauho, margariini (kasvirasva (palmu*, shea, palmuydin*, rapsi, kookos), vesi, suola, emulgointiaineet: rasvahappojen mono- ja diglyseridit; aromi, hapettumisenestoaine: sitruunahappo), sokeri, siirappi, leivinjauhe: natriumkarbonaatit; aromi. Saattaa sisältää jäämiä kaurasta (gluteeni), kananmunasta, manteleista. *Kestävästi tuotettu ja sertifioitu. Säilytä viileässä ja kuivassa. Saattaa sisältää jäämiä kananmunista ja manteleista. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyysaika on vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, ellei toisin mainita. Ingredienser: Vetemjöl, margarin (vegetabiliskt fett (palm*, shea, palmkärna*, raps, kokos), vatten, salt, emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av fettsyror; arom, antioxidationsmedel: citronsyra), socker, sirap, bakpulver: natriumkarbonater; arom. Kan innehålla spår av havre (gluten), ägg, mandel. *Hållbart producerad och certifierad. Förvaras svalt och torrt. Kan innehålla spår av ägg och mandel. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit