fazer-grona-kulor-i-pase-87211-1

Fazer Vihreitä Kuulia Pussissa

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

0

1,90 €

180 grammaa

 − art.nr 87211-1
Jos rakastat Fazerin vihreitä marmeladipalloja, mutta olet masentunut, koska pystyt purskelemaan vain yhden kuulan kerrallaan, olemme nyt ratkaisseet ongelman sinulle näillä vihreillä kuulilla, jotka tulevat täydellisinä pieninä suupaloina. Vain ottaa sellaisen suuhusi ja pureskella. Nami nami!

Fazer Vihreitä Kuulia Pussissa ovat Fazerin klassisia vihreitä kuulia pienemmässä koossa, sopivassa karkkipussissa. Hieman pienempiä kuin tavalliset, mutta tietysti samalla herkullisella maulla!

Pussi sisältää 180 grammaa.

Ainesosat:Glukoosisiirappi, sokeri, maissitärkkelys, happamuudensäätöaineet (E330, E331), aromit, väriaine (E141).
Voi sisältää VEHNÄÄ.
Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei toisin mainita.Ingredienser: Glukossirap, socker, majsstärkelse, surhetsreglerande medel (E330, E331), aromer, färgämne (E141).
Kan innehålla VETE.
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit