estrella-linsbagar-original-1

Estrella Linssisnacks Original

3,50 €

125 grammaa

 − art.nr 69726-1
Pidätkö perjantaisnackseistä, joissa on paljon proteiinia ja sairaan hyvä maku? Sitten olet löytänyt juuri oikeat, nimittäin nämä linssisnacksit! Rapeat linssisnacksit on raikkaita, sisältävät paljon proteiinia ja ovat samalla ihmeellisen juustoisen herkullisia ja cheddarin makuisia. Uuden sukupolven juustonaksut ovat täällä ja siitä me olemme niin iloisia!

Estrella Linssisnacks Original on cheddarilla maustettuja linssisnacksejä. Pussin koko on 125 g.

Ainesosat: Linssijauho (33 %), maissijauho, auringonkukka-/rapsiöljy, JUUSTOjauhe (11 %, josta 30 % Cheddaria), KIRNUPIIMÄJAUHE, paprikauute, suola, kaliumkloridi. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi aina alkuperäispakkauksen tuoteseloste. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostopäivästä lukien, ellei muuta ilmoiteta.Ingredienser: Linsmjöl (33%), majsmjöl, solros-/rapsolja, OSTpulver (11% varav 30% Cheddar), KÄRNMJÖLKSPULVER, paprikaextrakt, salt, kaliumklorid. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

4

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit