dumle-snacks-chokladbit-43909-2
  • -50%

Dumle Snacks Suurpakkaus

29,90 € 

14,90 €

25-pakkaus

 − art.nr 43909-2
Oletko sinä, kuten niin monet muut suklaanystävät, erityisen ihastunut tähän pieneen Dumle-toffeeseen, mutta Dumle-pussista ei voi olla ottamatta vain yhtä ja et jaksa siivota karkkipapereita pois pöydältä sen jälkeen, kun olet popsinut koko pussin tyhjäksi? Tässä on erinomainen ratkaisu asiaan. 

Dumle Snacks Suurpakkaus on ihana maitosuklaapatukka (sisältää vähintään 30 % kaakaota), jossa on riisimuroa (6 %) ja kuohkea toffeetäyte (50 %). 

Myydään 25-pakkauksena á 40 grammaa.

Ainesosat: Sokeri, glukoosisiirappi, maito, täysmaitojauhe, kaakaovoi, kasvirasva (palmu), herajauhe (maito), riisijauho, kaakaomassa, rasvaton maitojauhe, maitoproteiini, mallasuute (ohrasta), emulgointiaine (lesitiini mm. soija), aromit.

Ingredienser: Socker, glukossirap, mjölk, helmjölkspulver, kakaosmör, vegetabiliskt fett (palm), vasslepulver (mjölk), rismjöl, kakaomassa, skummjölkspulver, mjölkprotein, maltextrakt (från korn), emulgeringsmedel (lecitin bl.a. soja), aromer.  Saattaa sisältää pähkinöitä, mantelia ja vehnää. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei toisin mainita. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

22

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit