bonbon-rutten-fisk-1

BonBon Rutten Fisk

2,50 €

125 grammaa

 − art.nr 31674-1
80-luvun lopulla meillä oli täysin eri tavat, kuin mitä meillä on tänään. Silloin kaveriin sai yhteyttä lankapuhelimella (ok, joillakin harvoilla saattoi olla matkapuhelin jo silloin). Filmirullaan mahtui vain rajallinen määrä kuvia ja sai odottaa viikkoja, ennen kuin valmiit kuvat olivat viimein kädessä. Ja lauantaiherkkuna lapset nauttivat Rutten fisk -nameja. Hyvin tyypillistä siihen aikaan! Mutta haluatko tietää, miksi suosittelemme kokeilemaan tätä hauskaa karkkipussia?

BonBon Rutten Fisk -namut ovat mansikanmakuisia kovia karamelleja, joissa on yllättävä salmiakki- ja lakritsitäyte.

Pussi sisältää 125 grammaa.

Ainekset: Sokeri, glukoosisiirappi, happamuudensäätöaine (omenahappo), ammoniumkloridi, lakritsijauhe, suola, aromit, väriaineet. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina alkuperäispakkauksen tuotetiedot. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, mikäli ei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Socker, glykossirap, surhetsreglerande medel (äppelsyra), ammoniumklorid, lakritspulver, salt, aromämnen, färgämnen. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

96

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit