banana-skids-5

Banana Skids

20,00 €

60 kpl (koko laatikko)

Varastossa
Nyt ne ovat viimeinkin täällä taas! Koe makeiset menneiltä ajoilta. Tiedoksi sinulle, joka et ole kasvanut 80- tai 90-luvulla (Ruotsissa), Banana Skids on keltainen/ruskea toffeepatukka, joka on maustettu banaani- ja suklaa-aromilla.
Banana skids -karkkeja valmistaa englantilainen yritys Matlow's. Makeinen oli klassikko Ruotsissa 1980- ja 1990-luvulla ja sitä ostivat ahkerasti 70-lukulaiset.

Ainesosat: Glukoosisiirappi, Sokeri, Kasviöljy (Palmuöljy, Palmunydinöljy), Happamuudensäätöaine: Sitruuna; Aromiaineet, Emulgointiaine: Glyseroli Monostearaatti; Hydrolysoitu soijaproteiini, väriaineet: sokerikulööri, luteiini. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina alkuperäispakkauksen tuotetiedot. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, mikäli ei muuta ilmoiteta.

Myydään 60-pakkauksena (koko laatikko).

Ingredienser: Glukossirap, Socker, Vegetabilisk olja (Palmolja, Palmkärnolja), Surhetsreglerande medel: Citron; Aromämnen, Emulgeringsmedel: Glycerol Monostearat; Hydrolyserat sojaprotein, färgämen: sockerkulör, lutein. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Tuotenro 15941-3

Sisällysluettelo

Arvostelut

250+

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit