ako-mintkola-i-pase-1

AKO Mintkola Pussissa

3,50 €

150 grammaa

 − art.nr 70874-1
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppu.
Tämä toffeeta ei ole jäänyt yhdeltäkään ihmiseltä huomaamatta. Ne maksoivat 50 äyriä joskus 2000-luvun alkupuolella ja 25 äyriä 80/90-luvun paikkeilla. Kaikki on samanlaista, sen lupaamme!!

AKO Mintkola Pussissa sisältää 150 grammaa upeaa minttutoffeeta, jota kaikki ovat syöneet ennen vanhaan. Pitkän jossittelun jälkeen otettiin retrotoffee takaisin tuotantoon ja alettiin valmistamaan sitä uudelleen. Luojalle kiitos tästä?

Toimitetaan 150 gramman pakkauksessa.

Ainesosat: Glukoosisiirappi, sokeri, kasviöljyt (sheapähkinäöljy, palmuöljy), rasvainen makeutettu kondensoitu maito, aromit (mm. vanilliini), keittosuola, emulgointiaine (E471).
Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi aina alkuperäispakkauksen tuoteseloste. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostopäivästä lukien, ellei muuta ilmoiteta. Ingredienser: Glukossirap, socker, vegetabilisk olja (sheanötolja, palmolja), fet sockrad kondensmjölk, aromer (bl a. vanillin), koksalt, emulgeringsmedel (E471).
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

13

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit