Ägglampa OvaView - Stark

759,00 kr
Artikelnr
600027
OvaView i starkt utförande från Brinsea påminner om standardmodellen (art.nr. 600026), men har en mycket starkare LED-lampa. Styrkan i lampan gör genomlysningen av ägg med mörkare och fläckiga skal enklare.
I lager
Skickas normalt inom 2-3 arbetsdagar

OvaView Stark är en batteridriven lampa som använder högeffektiv LED-belysning. Därmed finns det inga glödlampor att byta eller oro för att äggen överhettas vid genomlysning. OvaView är designad för att antingen vara handhållen vid inspektion eller placeras på en arbetsyta. Lampan är utrustad med en elastisk, svart ring i standardstorlek som sluter tätt om äggskalet när genomlysningen sker. För att möjliggöra ordentligt genomlysning även av mindre ägg så medföljer dessutom en ring i mindre utförande.

OvaView är tillverkad i Biomaster® antimikrobiell plast, vilket innebär ett skydd mot korskontaminering som inte kan upptäckas med blotta ögat. Skyddet har visat sig reducera bakterietillväxt med upp till 99,99 % och bidrar därmed till en mer hygienisk miljö för äggen.

Då lampan kräver mer energi än standardmodellen så krävs uppladdningsbara AA-batterier (4 stycken) för att driva lampan. Dessa köpes separat.

Mer information
Varumärke Brinsea
Nettovikt (kg) 0.21
Djurslag Höns
Material Plast
Vikt (kg) 0,21
Färg Gul
Produkttyp Ägglampa
Write Your Own Review
Du recenserar:Ägglampa OvaView - Stark
Your Rating
Copyright Bole Sverige AB | org.nr: 556540-3010