Percy Nobleman Caffeinated Shampoo & Body Wash

159,00 kr
Tillgänglighet: I lager
Endast 1 kvar
SKU
3151201

Percy Nobleman Caffeinated Shampoo & Body Wash är ett kombinerat schampo och duschkräm som är framtagen för att ha en uppfriskande effekt. Den innehåller en unik mix av koffein, zink och essentiell olja från eukalyptus som stimulerar hud och skalp. Naturliga tensider från kokosnör ger en mild rengöring utan att rubba den naturliga pH-balansen. Passar alla hårtyper. 98% naturligt innehåll. Fri från SLS. Milt kryddig/mintig doft.

Vinnare av Grooming Awards 2018 för Bästa allt-i-ett med motiveringen:
"Doften är smått fantastisk, den doftar ljuvligt och ger verkligen en kick på morgonen. Tack vare ingredienser som koffein och zink, som verkar uppiggande på huden så upplever jag en viss energikick."

Användning
För daglig användning. Massera in på fuktig hud och i fuktigt hår, arbeta upp ett lödder. Skölj med ljummet vatten.

Övrig information
Plastflaska med lock

Volym
200 ml

Mer information
Varumärken Percy Nobleman
Ingredienser Aqua (Water), Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Glycerin, Caprylyl/Capryl Glucoside, Parfum (Fragrance), Lauryl Glucoside, Citric Acid, Sodium Benzoate, Levulinic Acid, Coco-Glucoside, Glycol Distearate, Sodium Levulinate, Zinc PCA, Caffeine, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Leaf Oil, Laureth-4, Sodium Phytate, Phospholipids, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Beta-Carotene, Ascorbyl Palmitate, Linalool, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone
Testpiloterna Testade produkter
Antal hastigheter 1 hastighet
Write Your Own Review
Du recenserar:Percy Nobleman Caffeinated Shampoo & Body Wash
Your Rating

testpiloterna

Duschkräm som väcker sinnena till liv!

Som hårschampo funkar den jättebra men håret känns en aning torrt efteråt om man slarvar med balsam. Den ska i princip vara helt naturlig med några få undantag och dessutom innehålla koffein och zink som ska pigga upp och ge energi till huden. Jag vet inte om det är placebo men jag känner nog av en viss upprymdhet efter duschen med den här. Läs mer här!
testpilot stefan