Taylor Of Old Bond Street Royal Forest Shaving Cream Bowl

229,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
0731044

Taylor Of Old Bond Street Royal Forest Shaving Cream Bowlär en av de senaste dofterna ifrån TOOBS som har en fräsch upplevelse och suveräna rakegenskaper. Den stora burken gör det smidigt att löddra upp med borste utan att det kladdar överallt. Denna rakkrämen innehåller glycerin och kokosolja som ger en silkeslen och följesam rakning med goda återfuktningsegenskaper.

Doft
Denna fräscha arom doftar utomhus. Noter av bergamott, äpple, svarta vinbär, bär och ananas ger en söt och fruktig inledning. Toner av jasmin, ros, björk, patchouli och svartpeppar ett kryddigt djup. Slutligen avrundas doften av en varm bas av ekmossa, ambra, mysk och vanilj.

Användning
Fukta en rakborste med ljummet till varmt vatten och använd sedan cirkulära rörelser för att få upp lödder i borsten, använd sedan en rakskål eller löddra upp direkt i ansiktet.

Övrig information
Rakskål i plast med skruvlock

Volym
150 g

TIPS! SÅ HÄR FÅR DU TILL DET PERFEKTA RAKLÖDDRET.

Mer information
Varumärken Taylor of Old Bond Street
Ingredienser Aqua (water), Stearic Acid, Myristic Acid, Potassium Hydroxide, Coconut Fatty Acid, Glycerin, Parfum (Fragrance), Triethanolamine, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol Ethylhexylglycerin.(Parfum Contains: Linalool, Limonene)
Antal hastigheter 1 hastighet
Write Your Own Review
Du recenserar:Taylor Of Old Bond Street Royal Forest Shaving Cream Bowl
Your Rating