Reuzel Matte Clay Pomade

Reuzel Matte Clay Pomade

Mr Bear Family Pomade Matt Clay

Mr Bear Family Pomade Matt Clay

King Brown Matte Pomade

229,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
3491403

King Brown Matte Pomade är en stylingprodukt med samma egenskaper som en pomada men med matt finish. Den har en unik mix av kaolinlera och bivax som ger den perfekta balansen med formbar stadga och "dry hold". En all-round produkt för naturlig styling, textur och klassiska frisyrer med matt finish. Kan stylas om under dagen. Passar alla hårlängder. Den innehåller maltextrakt som konditionerar hår och skalp. Mild doft med mix av basilika, rosmarin, bergamott, cederträ och läder.

Stadga
Medium (Dry Hold)

Finish
Matt

Vinnare av Grooming Awards 2018 för Bästa nykomling med motiveringen:
En kaxig uppstickare på stylingmarknaden från Australien. Förutom grymma produkter så är vintage känslan klockren med dödligast ormen som logo.

Varumärke
King Brown Pomade är ett av Australiens främsta hårstylingmärken, som kombinerar klassisk barberartradition och nytänk med retrokänsla. Originalet är en klassisk Petroleumbaserad pomada inspirerad av recept från 1920 till 1950-talet.

Användning
Arbeta upp produkten mellan handflatorna och applicera i håret. Kan användas både i torrt och handdukstorkat hår.

Övrig information
Plåtburk med lock

Volym
71 g

Mer information
Varumärken King Brown Pomade
Ingredienser Petrolatum, Aqua, Kaolin Cera Alba, Copernica Cerifera Cera, Peg-7 Glyceryl Cocate, Caprylic/capric Triglyceride, Ceterath-20, Paraffinum Liquidum, Cera Microcristallina, Paraffin, Glycerin, Propylene Glycol, Parfum, Dmdm Hydantoin, Quartz, Malt Extract, Benzyl Benzoate, Comarin, Limonene, Linalool, Evernia Furfuracea Extract
Finish Matt
Stadga Medel
Write Your Own Review
Du recenserar:King Brown Matte Pomade
Your Rating