Captain Fawcett Beard Oil Triumphant 10 ml

Captain Fawcett Beard Oil Triumphant 10 ml

Mr Bear Family Beard Brew Wilderness 60 ml

Mr Bear Family Beard Brew Wilderness 60 ml

Captain Fawcett Beard Oil Triumphant 50 ml

595,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
2901042

Captain Fawcett Beard Oil Triumphant skäggolja är ett doftsamarbete med den engelske skådespelaren och komikern Rufus Hound. En doft som påminner om en vårdag - som Rufus upplever den - körandes på sin älskade motorcykel genom Englands blomstrande, gröna landsbyggd. Den är baserad på fyra närande oljor: mandelolja, jojobaolja, solrosfröolja och Vitamin E. Den har en vårdande och mjukgörande effekt på både skägg och skäggbotten.

Doft
Toppnoter av bergamott, lime och ylang, med hjärtnoter av svarta vinbär, kryddnejika och galbanum som stöds av jordiska basnoter av sandelträ, ambra och mysk.

Användning
Väm upp några droppar melland handflatorna och massera in i skägget. Använd gärna en svinhårsborste för att fördela oljan i skägg och skäggbotten.

Övrig information
Glasflaska med pipett

Volym
50 ml

Mer information
Varumärken Captain Fawcett
Ingredienser

Base Oils: Sweet Almond Prunus Dulcis, Jojoba Simmondsia Chinensis, Vitamin E Tocopherol. Parfum (Fragrance), Limonene, Linalool, Hydroxycitronellal, Citronellol, Geraniol, Eugenol, Citral, Benzyl benzoate, Benzyl salicylate, Farnesol, Isoeugenol, Benzyl alcohol, alpha-iso-methyl ionone.

Antal hastigheter 1 hastighet
Doft Triumphant
Parfymkategorier Gröna noter
Write Your Own Review
Du recenserar:Captain Fawcett Beard Oil Triumphant 50 ml
Your Rating