Beard Monkey Hair Spray Strong Hold 300 ml

215,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
1311404

Beard Monkey Hair Spray Strong Hold är en snabbtorkande hårspray/fixeringsspray med hög stadga som håller frisyren på plats. Hårsprayen ger en lätt glans och passar alla hårtyper. Flagnar inte.

Doft
Friskt manlig doft

STADGA
Hög

FINISH
Naturlig

Varumärke
Beard Monkey är ett svenskt varumärke från Jönköping som till största del produceras lokalt. Med lång erfarenhet av tillverkning inom kosmetik och samarbete med barberare har de skapat högkvalitativa produkter, som numera inkluderar rakvård, hårvård och styling samt dofter.

Användning
Används på torrt hår. Spraya i svepande rörelser ca 25-30 cm från håret.
Om munstycket skulle bli tilltäppt, skölj med varmt vatten.

Övrig information
Metallcylinder med aerosol

Volym
300 ml

Mer information
Varumärken Beard Monkey
Ingredienser Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Aqua, Octylacrylamide/Acrylates/ Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Acrylates Copolymer, Aminomethyl Propanol, PEG-12 Dimethicone, Parfum, Butylp- henyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Linalool, Citronellol, Geraniol, Alpha- Isomethyl Ionone, Limonene.
Testpiloterna Testade produkter
Finish Naturlig
Stadga Hög
Antal hastigheter 1 hastighet
Write Your Own Review
Du recenserar:Beard Monkey Hair Spray Strong Hold 300 ml
Your Rating

testpiloterna

Nästan perfekt

En snabbtorkande formula som dessutom tillför viss glans till torrt hår och får det att, inte bara kännas välmående utan faktiskt också att se friskt ut. Doften är distinkt men fräsch och den får inte badrummet att kännas som en kemisk dödsfälla,. Sprayen är dessutom lätt att tvätta ur med vanligt schampoo. Läs mer här!
testpilot måns