skumma-doskallar-1

Skum Dødningehoder

25,-

art.nr 48348-1
Liker du sukker, sjokolade og marshmallows? Velkommen, da har du kommet til riktig sted! Disse dødningehodene er nemlig fylt med herlig sjokolade i midten, marshmallows og er dekket av sukker, sukker og sukker! Enhver godteribit er formet som et dødningehode, noe som gjør den til et utmerket trick or treat-godteri å gi bort!

Skum Dødningehoder inneholder herlig sjokolade, marshmallows og er dekket av sukker. Godteriet er oransje, etterlikner et dødningehode og er passe mettende! Passer utmerket til halloween, både å spise selv og å gi bort til de velkledde dørbankerne! 

Selges i poser på 150 gram.

Ingredienser: Sukker, glukose-fruktosesirup, vann, vegetabilsk fett, solsikke-, palme-, bomullsfrø-, tistel og risolje, fortykningsmiddel: gelatin (gris), helmelkpulver, laktosepulver, skummet melkepulver, alkalisert fettredusert kakaopulver, fettredusert kakaopulver, aromaer, tistelekstrakt, fargestoffer, E120, E100, emulgeringsmiddel, soyalecitin, maisstivelse. Forandringer i produktenes innhold kan skje. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Ved spørsmål, kontakt vår kundeservice.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp om ingenting annet er angitt.

Innhold

Henvendelser

3

Spørsmål & Svar

0

Tagger