nyar-dukningspaket-silver-69480-12
nyar-dukningspaket-silver-5
nyar-dukningspaket-silver-6
nyar-dukningspaket-silver-7
nyar-dukningspaket-silver-8
nyar-dukningspaket-silver-2
nyar-dukningspaket-silver-3
nyar-dukningspaket-silver-9
nyar-dukningspaket-silver-10
nyar-dukningspaket-silver-11

Nyttår Borddekkingspakke Sølv

349,-

6 personer Oppdekningspakke

 − art.nr 69480-1

Supplere med

Skal du stelle i stand til nyttårsmiddag og er på utkikk etter matchende servise og pynt? Da har du kommet til rett sted! Med ett enkelt klikk får du her et oppdekkingssett for seks personer som både er superpraktisk og lekkert på én gang. Du slipper nemlig å ta oppvasken etterpå! For stemningens skyld får du også med deg festhatter og partyfløyter. Kan det bli bedre?

Nyttår Borddekkingspakke Sølv er et nydelig oppdekkingssett i metallisk sølv for 6 personer. Her får du blant annet fat, kopper og servietter, samt Champagneglass å skåle med klokken tolv. I tillegg får du stemningshevere som partyfløyter og festlige partyhatter Et smart og fleksibelt sett som er perfekt til nyttårsaften, men også til andre selskap når du ønsker deg matchende servise og å slippe å ta oppvasken.
Bestikk og duk er ikke inkludert, men kan kjøpes i tillegg. Blir dere flere enn seks personer? Frykt ikke, alt du trenger kan også kjøpes enkeltvis!

Nyttår Borddekkingspakke Sølv er for 6 personer og inneholder:

OBS! Bestikk, svart bordløper og hvit bordduk medfølger ikke, men kan kjøpes ved siden av.

Dette settet kan med fordel kombineres med Nyttår 2021 Dekorasjonspakke Deluxe om du ønsker ekstra nyttårspynt. Og det gjør du vel?

Vær obs på at konfettien kan etterlate flekker dersom den kommer i kontakt med fukt eller vann!

Henvendelser

1

Spørsmål & Svar

0

Tagger