gigantisk-choklad-marabou-51805-4
gigantisk-choklad-marabou-2
gigantisk-choklad-marabou-51805-5
gigantisk-choklad-marabou-51805-6
Kundebilde
kb-gigantisk-choklad-marabou-2
Kundebilde
kb-gigantisk-choklad-marabou-51805-9

Gigantisk Marabousjokolade

649,-

1,6 kg

 − art.nr 51805-1
Er du også skikkelig lei av å alltid tape på sjokoladehjulet? Har du også spilt bort enorme summer med penger gjennom tidene og bare kommet hjem med ett kjipt kosedyr fra "gevinst hver gang"-boden? Vi vet akkurat hvordan det føles, og det er derfor vi har tatt med oss en del av sjokoladehjulutvalget hjem, slik at vi tapere (altså du og jeg) kan nyte en gigantisk sjokoladeplate uten å måtte dra på tivoli og kaste bort penger! Hvorfor være dum når man kan være lur, liksom?

Gigantisk Marabousjokolade er den samme sjokoladen som du finner hos tivolienes sjokoladehjul. Med denne gigantiske sjokoladeplaten kan du lure hele verden med at det var deg som vant den (selv om du egentlig snek og kjøpte den). Den gigantiske sjokoladeplaten inneholder 20 stk. 100 grams-plater og er den perfekte gaven til bursdagsbarnet eller hvorfor ikke til deg selv?

  • Mål: 70 x 29 x 4 cm
  • Innhold: 20 sjokoladeplater á 100 gram.
  • Smak: Marabou Melkesjokolade
  • MERK at det ikke er én kjempestor sjokoladeplate som leveres!

Ingredienser: Sukker, kakaosmør, kakaomasse, mysepulver (melk), skummetmelkpulver, smørfett, myseprodukt (melk), emulgeringsmiddel (soyalecitin), aroma. Minst 30% kakao. Kan inneholde nøtter og hvete. Endringer i produktenes innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalinnpakningen. Ved spørsmål ber vi deg kontakte vår kundeservice.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp om ikke annet er angitt.

Innhold

Henvendelser

33

Spørsmål & Svar

0

Kundebilder

2

Tagger