djavulsmask-barn-1

Djevelmaske Barn

229,90 kr

En innbygger i Helvete ter seg litt annerledes enn innbyggere på jorden og i himmelen. Hen går med litt for lange steg så det ser litt klønete ut, men det beror på at Helvetesfolket, også kalt Djevlene, alltid må gå først. De er så besatte av dette at de til og med må gå foran seg selv, og da blir det altså seende slik ut når man går. De prater veldig høyt, også. Det er fordi de vil alltid bli hørt først. Og dersom de flakser mye med armene, er dette fordi de tror at den som flakser mest, synes mest. Djevlene er svært besatte av å være størst, best og vakrest, og det er antakeligvis fordi de er ganske korte, ikke så søte og har litt pipestemme. Selvtilliten er ikke helt på topp, så da kompenserer de med å leve ut djevelen i seg i stedet. Helvetes irriterende er det.

Djevelmaske Barn er en latexmaske med et ubehagelig og ujevnt ansikt i rødt, med svarte horn som vokser ut av hodet. Tennene er gulaktige og spisse, og de ser veldig skrekkinngytende ut. Masken dekker hodet hele veien rundt, og er en anelse elastisk for å gi en bedre passform og for å være enkel å ta av og på.
Denne masken er perfekt for den som skal for eksempel på halloweenfest. Men husk at de små djevlene egentlig er ganske så snille. De bare ser fæle ut.

One size (barnestørrelse).
Art.nr 28650-1

Henvendelser

1

Spørsmål & Svar

0

Tagger