GUBI Lampor

GUBI är en Dansk designfirma som är dedikerade över att fira den lyx som livet erbjuder.

Det är design som kombinerar dåtid och nutid, men som samtidigt ger nya möjligheter för att utveckla sig.

Det är design som stimulerar sinnet, är fina och samtidigt användbara.

GUBI skapar perfektion med en stor grad av passion och mod. Evolution är kärnan i GUBI´s design.
Cobra Vägglampa Matt Vit - GUBI
Rek. pris SEK 5 999,00
I lager
Visar 36 av 332 produkter

Mera om GUBI Bestlites lampdesign

Den kändaste serien från GUBI är lampserien Bestlite som är designad av Robert Dudley Best. Designen bakom Bestlite kommer från de industriella rötterna och är idag en modern klassiker. BL1 bordslampan stammar från 30-talet, då Winston Churchill hade den snygga bordslampan stående på sitt skrivbord i Whitehall. Det blev det stora genombrottet för Bestlite, som har gjort den till en modern klassiker. Serien Bestlite har en minimalistisk design som gör en perfekt till alla hem, kontor, kreativa hörn eller på nattduksbordet. Det är många möjligheter med Bestlite-serien, som finns som vägglampa, bordslampa, golvlampa och pendellampa.

GUBI Gräshoppa – en äkta klassiker


Den ikoniska lampserien, Gräshoppa, är designad av Greta M. Grossman från 1947. Det är en sofistikerad lampserie som kommer som bordslampa, pendellampa och golvlampa. Gräshoppa har en unik design som är lekande och väldigt populär än idag. Det är en lampa som skapar ett perfekt ljus, som kan användas i alla rum, oavsett om det är vid skrivbordet, över matbordet eller i köket. Det är en vacker lampa som kommer i färgerna Vintage Red, Jet-Black, Antracitgrå, matt vit, blågrå och varm grå. Gräshoppa är en äkta klassiker som tillverkas med ett snyggt mässing- eller färgat stativ.

Vad kännetecknar GUBI Bestlite vägg- golv- bord- och pendellampor


Ett av kännetecknen av Bestlite-serien är deras funktionalitet som gör att den är älskad av både arkitekter, designers och kreativa entusiaster i hela världen. Det är en ikonisk lampserie som har en minimalistisk och enkel design som har fått sin inspiration ifrån Bauhaus designskola. De rena linjerna och den industriella designen är en bra beskrvning för serien. Det är en designlampa som ger ett perfekt ljus som både passar till läsljus men också till normal belysning. GUBI Bestlite kommer i färgerna matt vit, svart, porslin, krom, mässing, off-white och grå. Utöver det kommer lampserien antingen med ett snyggt krom- eller mässingsstativ, som gör att den passar in i alla hem.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.