DELTACO GAMING 4in1 RGB-kit med Tangentbord, Mus, Headset, Musmatta

Artnr: A17314
918 kr
 
Leverans:  Tillfälligt slut

  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp
  • Smidig betalning - Qliro Checkout
  • Ångerrätt - alltid 14 dagar
  • Pålitliga - läs kundomdömen på Prisjakt & Trustpilot
Produktbeskrivning

DELTACO GAMING 4-in-1 RGB Gaming Gear Kit, Headset/Tangentbord/Mus/Musmatta, svart/RGB

Tangentbord:
RGB-tangentbord med membranbrytare och 25 tangenters Anti-Ghosting, RGB belysning under tangenterna och på sidorna av tangentbordet. Tangentbordet har en ergonomisk S-utformning så att du ska orka gibba e-sport i flera timmar. Tangenterna på tangentbordet har en "Floating Keycap" design, detta gör att det är enkelt att komma åt under tangenterna vid rengöring, perfekt för dig som vill hålla ditt tangentbord i trimm.

Mått(BxDxH): 440x133x30mm
Vikt: 653g

MUS:
DELTACO GAMING Opisk RGB Mus med en Avago 3050 sensor, 4000DPI, 500Hz polling rate och utbytbara sidopaneler. På vardera sida om musen har du LED-slingor som kan lysa upp i 8st RGB-lägen, 2 statiska lägen och ett "responsivt"-läge där färgen lyser upp vid varje klick.

Sidopanelerna på denna mus kan även bytas ut. Med i förpackningen medföljer sidopanel för både höger och vänster sida som har en liten vinge undertill som agerar stöd för tummen och ringfingret. Scrollhjulet samt DELTACO GAMING loggan lyser i olika färger beroende på DPI-inställningen som är aktiv. För att justera mellan RGB-lägena trycker du ner scrollhjulet och klickar sedan på frammåtknappen på vänster sida om musen för att välja mellan lägena.

Mått(BxDxH): 68x122x45mm
Vikt utan kabel: 100g

Musmatta:
Gamingmusmatta med RGB-belysning på sidorna. Ovandelen är av behaglig tyg för en mjuk och precis rörlse med din mus. RGB-belysningen styr med en enkel knapp uppe i det vänstra hörnet som växlar mellan dom olika belysningslägena.

Mått(BxDxH): 450x400x4mm
Vikt: 418g

Headset:
RGB Gaming-headset från DELTACO GAMING med massiva 57mm element för det där riktigt intensiva och upplevelserika spelljudet. Hörlurskuddarna är gjorda i syntetiskt läder för en riktigt bra komfort även under de långa spelsessionerna.

7333048042156EAN:
  • Specifikationer
  • Manualer & Datablad
  • Recensioner & Frågor/Svar