Forever Find Me 2, Rosa

Artnr: 38-97323
512 kr
 
Leverans:  Tillfälligt slut

  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp
  • Smidig betalning - Qliro Checkout
  • Ångerrätt - alltid 14 dagar
  • Pålitliga - läs kundomdömen på Prisjakt & Trustpilot
Produktbeskrivning

Smartwatch för barnsäkerhet - SIM & GPS

Smidig SIM-kortklocka med GPS-spårning - ditt barns säkerhet är alltid högsta prioritet.

Med denna klockan kommer det nyckelfunktioner du som förälder kommer kunna uppskatta mycket. Du kan till exempel ha ständig kontakt med barnet genom samtal eller chatt, visa barnets plats på kartan i din telefon samt en SOS-knapp som gör att barnet snabbt kan ringa efter hjälp vid behov.



Billig och säker lösning!

En vettig lösning för kommunikationsproblem är en simkortklocka för barn som är bra mycket billigare än en dyr smartphone. Klockan är en perfekt telefonersättning. Det möjliggör nämligen röstsamtal och meddelanden. Enheten har anpassats för de yngre användare. Den är robust, bekväm och sitter tätt på handleden.


GPS I KLOCKAN – KOLLA VAR DITT BARN BEFINNER SIG

Forever FIND ME 2 för de yngre gör att du kan ta hand om ditt barn på distans. Allt du behöver göra är att starta appen på din smartphone så kan du se var den unge klockbäraren befinner sig på en karta. Enheten skickar koordinater till auktoriserade telefonenheter baserat på GPS-mätningar och cellulära basstationer (LBS). På så sätt har du alltid ditt barn i sikte. Ställ in områden som "säker zon" och när ditt barn lämnar det kommer appen att ge dig ett meddelande. Du kan kontrollera ditt barns rutt vilken dag som helst i den sparade historiken.

SE TILL ATT BARNETS MILJÖ ÄR SÄKER

Är du orolig över ditt barns situation? Denna klockan ger dig fjärråtkomst till klockans mikrofon . Slå på ljudet i appen så hör du vad som händer runt ditt barn. Detta är ett smidigt sätt att få information som gör det möjligt för dig som förälder att reagera på ett ansvarsfullt och lämpligt sätt efter omständigheterna.

Batterikapacitet400mAh
Standbytid3 dagar
Laddningstid2 timmar
MikrofonInbyggd, med högtalare
FunktionerGps, lbs, stegräknare, kaloriräknare, gps-anslutningar, telefonbok, sos-funktion, sms-varningar, säkerhetszon, ruttspårning, larm av luren, chatt, sömnövervakning, klocksökare, fjärravstängning, mattespel
SkärmFärgglad, 1,44 tum
PekskärmJa
TelefonapplikationForever Care (IOS) eller Forever KidsCare (Android)

SIM-kort ingår ej.

5900495908414EAN:
  • Specifikationer
  • Manualer & Datablad
  • Recensioner & Frågor/Svar

Andra tittade också på