Philips Multitrimmer MG5730/15

Artnr: 38-60713
688 kr
 
Leverans:  Tillfälligt slut

  • Snabb leverans - leveranstid framgår i kassan
  • Returrätt - 100 dagar öppet köp
  • Smidig betalning - Qliro Checkout
  • Ångerrätt - alltid 14 dagar
  • Pålitliga - läs kundomdömen på Prisjakt & Trustpilot
Produktbeskrivning

Philips 11-i-1 multritrimmer gör det enkelt att skapa din egen personlig stil. Du kan göra allt från att trimma och styla olika skäggstilar, ta bort näs- eller öronhår till att ansa kroppshåret eller klippa dig själv hemma. Den här serien multigroomers är utrustad med Philips mest avancerade klippteknik för en snabb och jämn klippning varje gång. Alla Philips Multigroomers är underhållsfria med självslipande skärelement och du behöver aldrig olja bladen.

Vår bästa klipprestanda
Den här multigroomern har DualCut-teknologi med dubbelslipade blad samt minimal friktion mellan skärbladen. Bladen klipper dubbelt så snabbt som den tidigare serien vilket ger både snabbare och jämnare klippning. Skärelementen i multitrimmern är helt underhållsfria och självslipande. Bladen håller på så vis sig vassa och effektiva utan att du behöver olja dem. Det resulterar i blad som är lika vassa efter 3 års användning som när du precis har köpt den.

11 verktyg för ansikte, hår och kropp
Allt-i-ett-trimmern har olika tillbehör som kan användas för att klippa hår samt trimma och styla skägg, ta bort näs- och öronhår och trimma kroppshår.

Trimmer för skägg, hår och kropp 
Skärelement i metall för lång hållbarhet. Använd trimmern utan kam för rena, skarpa linjer för både skägg och hår eller för att trimma ner kroppshår. Du kan även klicka fast skägg-, hår- eller kroppskammarna om du vill ha olika längder när du stylar. 

Mini-rakhuvud ger en snygg finish runt kanterna
Efter du trimmat kan du snygga till din look med mini-rakhuvudet. Tillbehöret göt det enkelt att komma åt med precision och putsa till kanterna. 

Precisionstrimmer för perfekta detaljer
När du har trimmat klart kan du enkelt klicka fast tillbehöret för precisionstrimning för en välvårdad finish på mustasch , polisonger eller linjer i skägget. 

Näs- och öronhårstrimmer, ta bort oönskade hårstrån smärtfritt
Klicka fast det här tillbehöret för att ta bort oönskade hårstrån från öron och näsa, helt smärtfritt. Näshårstrimmerns unika teknologi med roterande skärblad garanterar ett snabbt och effektivt resultat utan ryck och obehag. Dessutom har näshårstrimmern ett skyddande hölje som garanterar att du aldrig kan skära dig. 

7 tåliga och hållbara kammar för hår, skägg och kropp
Kammarna är tillverkade i ett speciellt material som är extra hållbart, så även om du tappar dem i golvet går de inte sönder. Det följer med 2 stubbkammar (1,2 mm), 1 justerbar skäggkam (3–7 mm) , 3 hårkammar (9, 12, 16 mm) och en kroppskam (3 mm). 

Vattentät
Multitrimmern är mycket enkel att rengöra - klicka bara av tillbehören och skölj blad, kammar samt själva apparaten för att rengöra den.

8710103786566EAN:
  • Specifikationer
  • Manualer & Datablad
  • Recensioner & Frågor/Svar

Andra tittade också på